Benim şu an mevcut 1tb Toshiba harddiskim bulunmakta üstünde 1000 amper falan yazıyor koca fabrika 2019 yılında kaç milyarlık üst segment ürünlerde bir USB binin hesabını neden yaparki 65ud9000 de dahi tek USB koymuşlar dev gibi TV ye benim çift USB li modellerine bakmam lazım o zaman teşekkürler bilgi içinN nedimm, usb girişlerine max 500ma (0,5a) den büyük bir yük bağlamak hem usb girişine hemde bağlanan cihaza zarar verebilir. tek usb varsa harici beslemeli disk alınabilir.
merhaba,Hocam merhaba 65 ud 9000 sn 8257492 900421
merhaba,
seri numarası yanlış olabilir mi kontrol edermisiniz ?
olmadı barkod görseli ekleyiniz
sistemsel olsa gerek seri numarasına ulaşamıyorum,(büyük ihtiamlle) samsung va panel, mb130s şase, HDR10+DOLBY VISION, qui menü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam paylaştım teşekkürler
yeni üretim bize paylaşılmamış yada daha fabrika eklememiş, bu tarz basit şeyler, bende ürün kodundan bilgilere ulaşmak için barkod görseli istedimTeşekkürler ulasilmama sebebi nedir acaba fikriniz var mi
Tekrar merhaba Vestel ile görüştümsistemsel olsa gerek seri numarasına ulaşamıyorum,(büyük ihtiamlle) samsung va panel, mb130s şase, HDR10+DOLBY VISION, qui menü
İşte bu noktada bizim ulaşabildiğimiz bilgi kısıtlı eğer TV açık ise menü 4725 yapıp çıkan resmi paylaşirmisiniz. Samsung panel olarak düşünüyorum ben bu nedenle Va panel dedim bu üreticilerin IPS panel üretimleri de mevcut olabiliyor. Eğer TV kutuda kapalı ise o zaman bişey diyemem karar size kalmış , birde @Ado ve @teknovest bilgi bekleyelimTekrar merhaba Vestel ile görüştüm
20273949 ürün ıps panele sahip dediler satın alırken Va olarak almıştım tekrar kontrol edebilir misiniz ona göre iade edicem sizden teyit ettikten sonra