merhaba verdiğinzi modeller çoklu üretim olduğı içinAdo F fikoloji merhabalar Hocam 55UD9300 ile 55UD9400 arasında panelleri anakartları ayni mi fiyat farkı haricinde ips panel olma özelliğini ihtimalleri var midir ? Şimdiden teşekkür ederim
merhaba verdiğinzi modeller çoklu üretim olduğı içinAdo F fikoloji merhabalar Hocam 55UD9300 ile 55UD9400 arasında panelleri anakartları ayni mi fiyat farkı haricinde ips panel olma özelliğini ihtimalleri var midir ? Şimdiden teşekkür ederim
Panellerde mi ayni şekilde farklı olma ihtimalleri varmerhaba verdiğinzi modeller çoklu üretim olduğı içinAdo hocamdan yardımcı olur. farklı serilerde üretildiği için bi model mb130 bi model mb120 birinde hdr var birinde yok, yanlış bilgi vermek istemem
olabilir ado hocam bu konularda bilgili olduğu için net bişeyi o söyler.Panellerde mi ayni şekilde farklı olma ihtimalleri var
Merhaba topik ten kastınız nedir anlamadım. Ama Samsung va panel hdr yok.Ben harranlı, topiğin geri kalanı sendikalı herhalde yov 10 gün oldu bi panel bilgisi alamadık
F fikoloji kardeşim Toshiba 49l2863dat ile ilgili foto paylaşımıma göre seri no ve vpaz numaralarından samsung panel hdr yok cevabınız için teşekkür ederim topikten kastım farklı farklı konu başlıkları var malum her konu başlığının altı topik diye bilirim bildiğim bu tekrar teşekkür ederimMerhaba topik ten kastınız nedir anlamadım. Ama Samsung va panel hdr yok.
Tamamdır. Kusura bakma bilmediğim bişey olunca yanlış anlaşılma olmasın dedim.F fikoloji kardeşim Toshiba 49l2863dat ile ilgili foto paylaşımıma göre seri no ve vpaz numaralarından samsung panel hdr yok cevabınız için teşekkür ederim topikten kastım farklı farklı konu başlıkları var malum her konu başlığının altı topik diye bilirim bildiğim bu tekrar teşekkür ederim
Estağfurullah siz hakkınızı helal ediniz tekrar teşekkür ederimTamamdır. Kusura bakma bilmediğim bişey olunca yanlış anlaşılma olmasın dedim.kusura bakmayın gözümden kaçmış yoksa elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum
![]()
Iyi gunler adil bey.Vestel 49ud9300 pva yani va panel olup olmadigini saticiya sordum ama israrla urunun ips oldugunu,iki ayri seri oldugunu.Ben panele dokundugumda ipsler gibi tepkisiz kalmadigini gordum.Burada yazmissiniz ama tekrar sizi yorsam iki seri varmi .Yoksada tum seriler va mi.Kartlatda bir degisiklik varmi.Simdiden tesekkurler.
Selamlar;
49UD9300 paneli SAMSUNG VA dır: