Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
146
Teşekkürler. Ücretini ödedim siparişi geçtim, umarım Qled özelliği ödediğim farka değer bir kalite katar.
TV az önce kuruldu (VESTEL QLED 65QT9850) , sanırım panel IPS. İdareten kullandığım VA panelli Vestel'den sonra görüntü dinamikte bile karanlık geldi, alışırız tekrar IPS'e çünkü ekranı kırılan tv de IPS paneldi. Özetle ekran netliği güzel ama QLED olayı contrasta pek yansımamış.

VESTEL-65QT9850.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,270
TV az önce kuruldu (VESTEL QLED 65QT9850) , sanırım panel IPS. İdareten kullandığım VA panelli Vestel'den sonra görüntü dinamikte bile karanlık geldi, alışırız tekrar IPS'e çünkü ekranı kırılan tv de IPS paneldi. Özetle ekran netliği güzel ama QLED olayı contrasta pek yansımamış.

VESTEL-65QT9850.jpg
Panel Boe

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,116
Selamlar tekrardan, şu iki TV'nin panel bilgilerini alabilir miyim? KArma ise de hangileri denk gelebilir?

Vestel 65UV9750

Toshiba 65UV3463DT

Teşekkürler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,270
Panel BOE derken IPS değilmi demek istiyorsunuz? İlk sayfadaki listede BOE olanlar "IPS, UV2A, ADS" diyor. IPS ve ADS benzer teknoloji zaten, yan açılardan sararma yok, benim TV'de de yan açılar da sorun yok o yüzden IPS demiştim.
Konunun ilk mesajındaki tabloya bakın

D Çevrimdışı

Dracos

Yeni Üye
12 May 2019
2
35
Merhaba, Regal 50V01900 için panel ve anakart bilgisi alabilir miyim acaba? Yeri değil belki, ama cihaz hakkında hiçbir yerde bilgi yok, o yüzden mümkünse kumanda eski tip mi yoksa Vestel'deki yenilerden mi bu konuda da aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,270
Merhaba, Regal 50V01900 için panel ve anakart bilgisi alabilir miyim acaba? Yeri değil belki, ama cihaz hakkında hiçbir yerde bilgi yok, o yüzden mümkünse kumanda eski tip mi yoksa Vestel'deki yenilerden mi bu konuda da aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Henüz panele ait bilgi yok anakart MB180V

Geri
Üst Alt