Hocam bu paneller va mi ips mi aydınlatırsanız beniSağdaki anakart mb180R panel hkc soldaki mb180V panel boe
Hocam bu paneller va mi ips mi aydınlatırsanız beniSağdaki anakart mb180R panel hkc soldaki mb180V panel boe
Konunun ilk mesajındaki tabloya bakın.Hocam bu paneller va mi ips mi aydınlatırsanız beni
Teşekkürler HocamKonunun ilk mesajındaki tabloya bakın.
Rica ederim.Teşekkürler Hocam
TV az önce kuruldu (VESTEL QLED 65QT9850) , sanırım panel IPS. İdareten kullandığım VA panelli Vestel'den sonra görüntü dinamikte bile karanlık geldi, alışırız tekrar IPS'e çünkü ekranı kırılan tv de IPS paneldi. Özetle ekran netliği güzel ama QLED olayı contrasta pek yansımamış.Teşekkürler. Ücretini ödedim siparişi geçtim, umarım Qled özelliği ödediğim farka değer bir kalite katar.
Panel BoeTV az önce kuruldu (VESTEL QLED 65QT9850) , sanırım panel IPS. İdareten kullandığım VA panelli Vestel'den sonra görüntü dinamikte bile karanlık geldi, alışırız tekrar IPS'e çünkü ekranı kırılan tv de IPS paneldi. Özetle ekran netliği güzel ama QLED olayı contrasta pek yansımamış.
![]()
Panel BOE derken IPS değilmi demek istiyorsunuz? İlk sayfadaki listede BOE olanlar "IPS, UV2A, ADS" diyor. IPS ve ADS benzer teknoloji zaten, yan açılardan sararma yok, benim TV'de de yan açılar da sorun yok o yüzden IPS demiştim.Panel Boe
Her ikisi de HKC Vestel olan ram kapasitesi daha yüksekSelamlar tekrardan, şu iki TV'nin panel bilgilerini alabilir miyim? KArma ise de hangileri denk gelebilir?
Vestel 65UV9750
Toshiba 65UV3463DT
Teşekkürler.
Konunun ilk mesajındaki tabloya bakınPanel BOE derken IPS değilmi demek istiyorsunuz? İlk sayfadaki listede BOE olanlar "IPS, UV2A, ADS" diyor. IPS ve ADS benzer teknoloji zaten, yan açılardan sararma yok, benim TV'de de yan açılar da sorun yok o yüzden IPS demiştim.
Her ikisi de BOEMerhaba,
Toshiba 55QV3F63DT ve 65QV3F63DT modellerin panel bilgilerini alabilir miyim?
Teşekkürler.
Henüz panele ait bilgi yok anakart MB180VMerhaba, Regal 50V01900 için panel ve anakart bilgisi alabilir miyim acaba? Yeri değil belki, ama cihaz hakkında hiçbir yerde bilgi yok, o yüzden mümkünse kumanda eski tip mi yoksa Vestel'deki yenilerden mi bu konuda da aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.