Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

linkteki konuyu okuyun ve sizden istenilen bilgileri konu altına ekleyin uygun yazılımla tv kurtarmaya çalışırsınız.
Daha evvel yazılım alıp yüklemiştim forumdan, tv yazılımı çalıştıracak kadar açık kalmıyor. Servis çağırayım en iyisi

Merhaba, panel, anakart vs. bilgi alabilirmiyi?

Screenshot_2024-05-15-14-54-10-648_com.miui.gallery5488e91892610a95.jpg

Son düzenleme:

Cof sayısı , panel tipi IPS, VA vs. bilgisi yok mu? Teşekkürler.

Merhabalar, 65u9631 model Vestel tv için panel bilgisi rica edebilir miyim ?

Henüz satın almadım ama ips panelli bir 65 inç model almak istiyorum. Bu model için ips diyenler var net bir bilgi bulamadım. O nedenle sormak istedim

Henüz satın almadım ama ips panelli bir 65 inç model almak istiyorum. Bu model için ips diyenler var net bir bilgi bulamadım. O nedenle sormak istedim
O yüzden seri bilgisi lazım

Anladım hocam teşekkür ederim. O zaman standart olarak üretimde kullanılan bir panel yok diyebiliriz bu model için değil mi ?
Aynı model tv'de bile farklı marka panel kullanılıyor.
Bu yüzden seri lazım.

Merhaba Toshiba için panel bilgisi verirseniz çok sevinirim. TV'yi aldım ama kutuyu bir süreliğine açamayacağım:

IMG_20240521_163845.jpg

Ek olarak üretim yılı 2024 sanırım ama net bir bilgi bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Toshiba için panel bilgisi verirseniz çok sevinirim. TV'yi aldım ama kutuyu bir süreliğine açamayacağım:

IMG_20240521_163845.jpg

Ek olarak üretim yılı 2024 sanırım ama net bir bilgi bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
Etiketin bilgisi yok ilgili döneme ait üretim boe panel ile yapılmıştı tv yi satın aldınız mı?

Geri
Üst Alt