Hocam boe ips olması hoşuma gidiyor ama aynı parayı verip de yüzde 25 mat csot ekranı alamamak da zoruma gidiyorRica ederim bence boe kaçırılmaz bir fırsat![]()

Hocam boe ips olması hoşuma gidiyor ama aynı parayı verip de yüzde 25 mat csot ekranı alamamak da zoruma gidiyorRica ederim bence boe kaçırılmaz bir fırsat![]()
Maalesef tavsiyelere karışmıyorum.Hocam boe ips olması hoşuma gidiyor ama aynı parayı verip de yüzde 25 mat csot ekranı alamamak da zoruma gidiyorBu nedenle sakai panelli 65q9900 ile bunun arasında hala kararsızım. Siz ne önerirsiniz bana?
Anlıyorum teşekkürlerMaalesef tavsiyelere karışmıyorum.
Tam kod ?Anlıyorum teşekkürlerHocam 75u9520 modelindeki yazdığınız boe panelin tam kodunu öğrenebilir miyim?
Öğrendim teşekkürler.Tam kod ?
7 Mesaj önce yazmıştım mesaj no 14506Öğrendim teşekkürler.
BOE HV750QUB-F91 kodlu panel.
12 COF, %1 AG katman, ADS (IPS) panel.
Önceki sayfaları okuduysanız panel bilgisi için seri numarasının lazım olduğu bilmeniz gerekirdi.!Merhaba, Regal 55R754UA9 panel bilgisi arıyorum. Önceki sayfalarda birisi sormuş lakin sadece panel markalarının isim olarak cevabı var , markaların model bilgisi yoktu.
Biz müneccim değiliz ki model numarasından cihazdaki panel ve özelliklerini bilelim.Bahsettiğim sorudada yoktu yalnız cihazın sn numarası.
Karma panel kullanıldığı kesin önemli olan sizin tv de hangisi var. Cof sayısı aynı marka olup ta model farklılığına göre de değişir. Örneğin: Samsung 6 cof olanı da var12 Cof olanı daRegal 55R754UA9 Samsung,LG,BOE ve HKC panel kullanilmis. LG buyuk ihtimalle 6 COF IPS panel.
Panel Sakai Yapısı UV2A Kontrast 4000:1 Cof 12![]()
Bunun paneli hakkında bilgi alabilir miyim