Panel Boe Yapısı Ads Kontrast 1200:1 Cof 12
Hocam son olarak şu tvnin panel bilgilerini öğrenebilir miyim? Adem hocamın tavsiye ettiği csot panelli ise bunu alacağım teşekkürler
Rica ederim bence boe kaçırılmaz bir fırsatTeşekkür ediyorum hocam
Hocam boe ips olması hoşuma gidiyor ama aynı parayı verip de yüzde 25 mat csot ekranı alamamak da zoruma gidiyor Bu nedenle sakai panelli 65q9900 ile bunun arasında hala kararsızım. Siz ne önerirsiniz bana?Rica ederim bence boe kaçırılmaz bir fırsat
Maalesef tavsiyelere karışmıyorum.Hocam boe ips olması hoşuma gidiyor ama aynı parayı verip de yüzde 25 mat csot ekranı alamamak da zoruma gidiyor Bu nedenle sakai panelli 65q9900 ile bunun arasında hala kararsızım. Siz ne önerirsiniz bana?
Anlıyorum teşekkürler Hocam 75u9520 modelindeki yazdığınız boe panelin tam kodunu öğrenebilir miyim?Maalesef tavsiyelere karışmıyorum.
Tam kod ?Anlıyorum teşekkürler Hocam 75u9520 modelindeki yazdığınız boe panelin tam kodunu öğrenebilir miyim?
Öğrendim teşekkürler.Tam kod ?
7 Mesaj önce yazmıştım mesaj no 14506Öğrendim teşekkürler.
BOE HV750QUB-F91 kodlu panel.
12 COF, %1 AG katman, ADS (IPS) panel.
Önceki sayfaları okuduysanız panel bilgisi için seri numarasının lazım olduğu bilmeniz gerekirdi.!Merhaba, Regal 55R754UA9 panel bilgisi arıyorum. Önceki sayfalarda birisi sormuş lakin sadece panel markalarının isim olarak cevabı var , markaların model bilgisi yoktu.
Biz müneccim değiliz ki model numarasından cihazdaki panel ve özelliklerini bilelim.Bahsettiğim sorudada yoktu yalnız cihazın sn numarası.