Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,388
bu arkadaşa cevap verilmedi miBu aynı TV için 4. Kez panel bilgisi isteği. Dalga geçilecek yer burası değil.![]()

4 kez ayni cihazı sorması enteresan acaba farklı panel söyleriz diye beklenti mi yaptı.

bu arkadaşa cevap verilmedi miBu aynı TV için 4. Kez panel bilgisi isteği. Dalga geçilecek yer burası değil.![]()
4 mesajının tamamına yanıt aldı ama kendisinden istenen bilgileri yazmak yerine sürekli aynı mesajı tekrarladı.bu arkadaşa cevap verilmedi mi
4 kez ayni cihazı sorması enteresan acaba farklı panel söyleriz diye beklenti mi yaptı.![]()
Eksik bilgi yanlış cevaba sebep olur.4 mesajının tamamına yanıt aldı ama kendisinden istenen bilgileri yazmak yerine sürekli aynı mesajı tekrarladı.
Panel: Hkcİyi çalışmalar
VESTEL 50U9730....DAEWOO 50DM54U yatay çizgiler oluştu .DEĞİŞİM YAPTILAR...Kutunun üzerindeki kod
8 698902 779579
VPAZ: 20277957
SKOD : 28002488
Bİ DE ŞU VAR KUTUDA : 9150110300190
Bu bilgilerden panel türünü ips mi va mı hangi tür va veya ips kontrast değeri öğrenebilir miyim? Teşekkürler bi de anakart MB180E çıktı sanki ben MB185 diye biliyodum.
![]()
Sonucu tastikletmek istiyordur kızmayın sayın yöneticilerBu aynı TV için 4. Kez panel bilgisi isteği. Dalga geçilecek yer burası değil.![]()
Inan kızacak vaktimiz yokSonucu tastikletmek istiyordur kızmayın sayın yöneticiler
Teşekkürler
Yönetici admin moderatör tüm üyelere sorduğumuz alakalı alakasız tüm sorulara bıkmadan usanmadan cevap verdikleri için çok teşekkürlerTeşekkürler![]()
gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.Teşekkürler
Yönetici moderatör
Yönetici admin moderatör tüm üyelere sorduğumuz alakalı alakasız tüm sorulara bıkmadan usanmadan cevap verdikleri için çok teşekkürler![]()
Va Boe Ips sdp uzmanı oldum artık soru gelirse cevaplarımgücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
sizlerde bildiginiz konularda diğer üyelerimize yardımcı olursa memnun oluruz.
Neden boe
taraf tutmuyoruz neyse oNeden boeyan acı düz acı harici birşeyler yazın lutfen