seademon
Aktif Üye
- 21 Mar 2023
- 219
- 46
Kaç cof
Sayın üstadlar servis ikilemde bıraktı panelin LG olduguna diretiyorlar bu panel
sakaimi yoksa kesin bilgi 4725 menülerden mi belli olacak
Son düzenleme:
Kaç cof
Panel Sakai Yapısı UV2A Kontrast 4000:1 Cof 12Kaç cof
Sayın üstadlar servis ikilemde bıraktı panelin LG olduguna diretiyorlar bu panel
sakaimi yoksa kesin bilgi 4725 menülerden mi belli olacak
Geliştirilmiş va panel yan açıdan izlerken renklerde biraz solma olacak kötü bir panel değilteşekkürler, bu panel iş görür mü by-Trol kardeşim
Panel Boe Yapısı UV2A Kontrast 5000:1 Cof 6 diye bilgi vermişsiniz, vasat, orta , iyi
hangisidir
bilgi için teşekkür ederimGeliştirilmiş va panel yan açıdan izlerken renklerde biraz solma olacak kötü bir panel değil
Rica ederiz.bilgi için teşekkür ederim
Bende yeni aldım. İps çıktı.
Panel bilgisi öğrenebilir miyim hocalarım?
HKC, FSA, 5000:1, 60Hz, 12 Cof
İyi çalışmalar dilerim, acaba panel bilgisi ögrenebilir miyim? Teşekkürler.
TV arka kapak etiket bilgisi gerekir.Merhabalar. Tam olarak nereye yazmam gerektiğini bilmediğim için 2. Bir konu altına da yazıyorum görülmesi için çünkü bilgi alabilirsem hemen sipariş geçicem. Yanlış konu ise doğru yere yönlendirmenizi rica ederim.
Vatanda satılan vestel 70q9700tt modelinin anakart, yazılım, panel bilgileri gibi teknik özelliklerini öğrenebilir miyim? Bu modelin vestel 70qa9700 ile bir benzerliği var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Tam olarak nereye yazmam gerektiğini bilmediğim için 2. Bir konu altına da yazıyorum görülmesi için çünkü bilgi alabilirsem hemen sipariş geçicem. Yanlış konu ise doğru yere yönlendirmenizi rica ederim.
Vatanda satılan vestel 70q9700tt modelinin anakart, yazılım, panel bilgileri gibi teknik özelliklerini öğrenebilir miyim? Bu modelin vestel 70qa9700 ile bir benzerliği var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
K kaizen , yani gördüğün tv nin arkasındaki veya kutusundaki etiket,başka bir tvnin değilTV arka kapak etiket bilgisi gerekir.
Vatana ugrayabilirsem çekerim. Cof sayısına kadar bir veri gelir mi? Isin enteresan tarafı da vestelin sitesinde tt modeli yok.K kaizen , yani gördüğün tv nin arkasındaki veya kutusundaki etiket,başka bir tvnin değil