TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
17MB230 anakart![]()
Panel bilgisi rica ediyorum
lg panel
17MB230 anakart![]()
Panel bilgisi rica ediyorum
hocam tam istediğim ürünmüş ama trendyoldan 9410a almıştım özellikle kargodan teslim almadan panel yapısını öğreniyim diye uğraştım ama o arada trendyolda aynı satıcıda 9120 liraya düştü ürün. desteğe yazdım iade edin paranız yatınca yenisini alın yaptılar bende hemen yeniden aldım. iade içinde kod verdiler ama kodun çalışması için önce teslim almış olmak gerekiyor teslim alınca da satıcı ürünü inceleyip iade alıcak o yüzden keyfiniz bilir politikamız gereği teslim alamıyorum size bu bilgiyi aktarıyorum dedim aynı kendilerinin dilinden. bekler bekler iadeye gider parayıda en kötü durumda harcama itirazıyla alırım. aslında satıcıyı aradım fatura üzerindeki numaradan ama santrale bağlanıyor telefonu açan olmuyor. kabul etselerdi siz iadeyi almış gibi yapın bende malı almış gibi yapıyım bu geleni alıyım uğraşmayalım diyecektim. kısmet artık yeni gelen de inşallah lg panel olur, yoksa üzülebilirim :(17MB180E anakart
lg panel
17MB180E anakartPANEL VE ANAKART BİLGİSİ ALABİLİR MİYİM?![]()
17MB180E anakart![]()
LG panel ips ekran denildi ama teyit alabilir miyim?
Dar açıdan bakınca görüntü kaybı var gibi geliyor bana.
hkc panel![]()
Panel bilgisi öğrenebilir miyim lütfen
17MB180E anakartHocam iyi akşamlar arkadaşım yeni tv aldı paneli öğrenebilir miyiz rica etsem
![]()
17MB180EanakartMerhaba aranıza yeni katıldım. Adem Beyin incelediği videodan sonra Vestel 65Q9900 almaya karar verdim. Panel tipi ve anakartla ilgili olarak bilgilerinizi rica ediyorum.
Seri No:8742844100013
ips mi oluyor hocam17MB180E anakart
boe panel