17MB180EanakartMerhaba aranıza yeni katıldım. Adem Beyin incelediği videodan sonra Vestel 65Q9900 almaya karar verdim. Panel tipi ve anakartla ilgili olarak bilgilerinizi rica ediyorum.
Seri No:8742844100013
ips mi oluyor hocam17MB180E anakart
boe panel
Gelen televizyonun kutusunun üstünde çift bant varmıydı ? Ya da CHECKED yazan bant ?herhangi bir soruna denk gelmedim 1 tanesinde Boydan boya ekranda dikey çizgi oluştu 10 gün sonra vestel tv ile değişim yaptılar
vardıGelen televizyonun kutusunun üstünde çift bant varmıydı ? Ya da CHECKED yazan bant ?
Çift bant olan tv lerde herhangi bir sıkıntı oldumu acaba ?
herhangi bir sıkıntı yok kullanıyorlar. nexon yerine şuan techwood 55te9001 alın kampanyada onu tavsiye ederim onu alın hepsiburada da satılıyor 5400 tlÇift bant olan tv lerde herhangi bir sıkıntı oldumu acaba ?
Nexon tv nin paneli LG IPS olduğu için düşündüm.Techwood un paneli HKC VA galiba.herhangi bir sıkıntı yok kullanıyorlar. nexon yerine şuan techwood 55te9001 alın kampanyada onu tavsiye ederim onu alın hepsiburada da satılıyor 5400 tl
Benimde dikkatimi çekti hocam. Bende de 55Q9900 var. Yandan dar açıdan bakınca görüntü banada çok silik geldi.
LG panel ips ekran denildi ama teyit alabilir miyim?
Dar açıdan bakınca görüntü kaybı var gibi geliyor bana.
teşekkür ederimhkc panel