Kırık panel tamir olmaz panel genelde yedek parça depolarında olmaz servisden ücretli değişim fiyatı alın bence65ud9000
sn 8295872 900312
barkod no 10123125 1908900312
ekran kırıldıldı. panel temini veya tamiri yaptırabilir miyim? eğer olamayacaksa anakartı para eder mi?
Linkte size cevap verilmiş![]()
Panel bilgisi alabilir miyim? Şimdiden çok sağolun
Merhaba 43ua9800 kullanıyorum 2 gündür panel sorgulattığımda (sağolsunlar) lg panel dendi. Daha önceki tvlerim va paneldi ilk defa lg panel kullanıyorum özellikle uydu yayınlarında hiç memnun kalmadım görüntüler karışıyor netlik yok hareketli sahneler çok kötü sanki yazılımlar görüntüleri iyileştirmenin yerine dahada bozuyor koyu bulanık bi görüntü var maç falan izlenmiyor ne yaptıysam düzelmedi. Yazılımla alakalı bi sorun alabilirmi Acaba cihazın va panelle değişimini isteyebilirmiyim (şuanda üretimi varmıdır). (Adem abi)isteme hakkım var mıdır? Kolay gelsinBoe panel güzeldir ama dediğin gibi maçlarda o performans alamazsın. Şimdi sen söyleyince baktım evet yeni üretim olarak boe de eklenmiş. Ne yazikki vestelde bu gün söylenen yarın değişebiliyor. O yüzden bizde her modeli açtığımız konu tarihinde o gün ne geçerli ise onu yazıyoruz her gün yüzlerce modelde ne değişiklik yapılmış görmek baya zor. Hatta geçende q9900 Vestel serisinde mb230 ana kart ile çıkmıştı dün baktık mb180e ye geçilmiş. Bırak paneli ana kart değişimi olmuş
HKC panelMerhaba finlux 55fx760ua panel üreticisi ve tipi hakkında yardım rica ederim. Şimdiden teşekkürler
![]()
Tv ye ait kutu barkodu veya arka kapak barkodu resmini ekleyin.Merhaba Arkadaşlar,
Regal 50R858U
Panel bilgisi nedir
pandaVestel 58u9510 televizyon aldım seri numarası 8662317 100703 panel türünü söyleyebilir misiniz ?
![]()
Hkc panelMerhabalar rica etsem Finlux 55FX760UA model tv için panel üreticisi ve anakart bilgisini paylaşabilir misiniz? teşekkürler
![]()
Panda kötü bildiğim kadarıyla değiştirsem daha iyi bir panel gelme ihtimali var mı ?