Teşekkürler, pek bilgim yok ips veya va panel mi ve anakart bilgisi de paylasabilirseniz memnun olurum ?
Teşekkürler, pek bilgim yok ips veya va panel mi ve anakart bilgisi de paylasabilirseniz memnun olurum ?
Peki IPS mi yoksa VA mı? Forumda 9800 model inceleme konusunda samsung va panel diye yazılmış aslında.Boe panel
İps panel tv android olduğu için 170 Anakarttır.Teşekkürler, pek bilgim yok ips veya va panel mi ve anakart bilgisi de paylasabilirseniz memnun olurum ?
Diğer mesajınızda barkodunu eklediğiniz tv boe ips panelPeki IPS mi yoksa VA mı? Forumda 9800 model inceleme konusunda samsung va panel diye yazılmış aslında.
pandapaneli nedir bilgi alabilirmiyim
Ips mi va mi yani ? Anakart vb diger bilgileri nelerdir ? Tesekkurleri sunuyorum sizlere
va panel 17MB170 anakartIps mi va mi yani ? Anakart vb diger bilgileri nelerdir ? Tesekkurleri sunuyorum sizlere
innolux ıps panelMerhaba, Vestel 50ud6300 SN: 7843479700350
Panel markası ve tipi konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
Kesin cevap için tv barkodu veya servis menü resmi gerekliAdem abinin de bir videosunda anlattığı Vestel üretimi vsoutlet firmasından sabit panel üretimi ile satılan Techwood 65TWS218 şuan itibariyle hala BOE panel ile üretilmeye devam ediyor mu? bulunduğum yerde mağazası olmadığından ve vestel müş.hiz. den gerekli bilgiyi alamadığımdan maleesef şuan ki Panel bilgisini öğrenebilir miyiz ?
ek olarak üretim olarakZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tvl lerin paneli sabit mi? öyle ise panel model ve tipini yazar mısınız?
TEKNOwest F fikoloji
By_Trol
2 çekirdek kalmadı gibi birşey .4 çekirdek
teşekkürlerKesin cevap için tv barkodu veya servis menü resmi gerekli
bulundugum yerde satan yok.netten alacam mecbur. oradan da barkod gönderemiyorlar. en azından üretim çıkışı sabit boe panel mi? siz bilir kişiler olarak fabrikadan öğrenebilir misiniz? sabitse hemen alacam. müş.hiz.leri manisa fabrikadayız diyor ama panel bilgisi ni bilmiyor . devlet sırrı oldu paneller. cep telefonlarında piksel yoğunluğu bile yazıyor ama tv de ana konu yok. sizlere zahmet. hakkınızı helal edin.Kesin cevap için tv barkodu veya servis menü resmi gerekli