By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,698
Rakamlar okunmuyor. Servis menü resmi ekleyin.
Rakamlar okunmuyor. Servis menü resmi ekleyin.
Seri numaradan (barkod) Panele bakılır. Siz tam tersinden bahsediyorsunuz söylenecek her hangi bir seri numaralı tv ilgili satıcıda olacağı bile belli değil başka bir şehirde farklı mağazada olabilir.merhaba,
n11 üzerinden 65u9600 siparişi verdim.henüz kargoya verilmedi.
panel olarak 65 inch te boe ve lg ips kullanılıyor.bu iki panel için de hangisi iyiyse , satıcı firmadan o panele ilişkin seri numarayı içeren üründen göndermesini isteyeceğim
boe ve lg , den öncelik hangisinde ise , bana seri numarası örneği verebilirmisiniz, hangi sıradaki rakamların ne olması lazım
teşekkürler
Seri no: 9983832 100001Rakamlar okunmuyor. Servis menü resmi ekleyin.
Sanırım henüz işlenmemiş menü 4725 yapıp ekleyinizSeri no: 9983832 100001
Barkod üzerindeki no: 10125431 2111 100001
Panel no: 20275259
menü 4725 tuşlayıp açılan ekran görüntüsünü eklermisiniz
LG panel 230 Anakart
LG panel 230 Anakart![]()
panel bilgisi ogrenebilir miyim?
Panel bilgisine tv nin barkod bilgilerinden ulaşılır. Tavsiye bölümüne yazınız. Yazıldı ise ilgili arkadaşlar online olduğunda cevap yazar.55 inch Android smart farketmez ips tabanlı televizyon önerir misiniz tavsiye forumuna yazdım ama ses çıkmadı mesela regalin 55 inchleri panel bilgilerini bulamadım forumda 50 bakıyordum aslında ama 50 lerin va panel olduğu söylendi o yüzden 55 bakıyorum
Yok hocam şöyle mesela 50u9500 incelemesi var orda panel tipleri yazıyor ama bazı modellerin yok barkoddan bağımsız 55 inch vestel ve regallerin çıkabilecek panellerini arıyorum açıkçası atıyorum LG ips boe ips hangisi gelirse artıkPanel bilgisine tv nin barkod bilgilerinden ulaşılır. Tavsiye bölümüne yazınız. Yazıldı ise ilgili arkadaşlar online olduğunda cevap yazar.
Şu an indirimden 6700'e 65" alabilirsin. U9600 serisi gayet iyi.Yok hocam şöyle mesela 50u9500 incelemesi var orda panel tipleri yazıyor ama bazı modellerin yok barkoddan bağımsız 55 inch vestel ve regallerin çıkabilecek panellerini arıyorum açıkçası atıyorum LG ips boe ips hangisi gelirse artık
Üstadlarım size zahmet arada kaynamasınTCL'in telaşına düştük Toshiba'mın panelini bile öğrenemedim daha
Anakart-Panel bilgisi alabilir miyim? Teşekkür ederim
SN: 8692084 100403