By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,810
Rica ederim.Cevaplar için teşekkür ediyorum.
Rica ederim.Cevaplar için teşekkür ediyorum.
Yiğido memnun musun bende almayı düşünüyorum kardeş önerir misin amozonda aynı fiyat şuan kurulumda falan bir sıkıntı var mı garanti ne kadar?Çok sağolun iyiki varsınızAdem Helvacı üstadın incelemesi sonucu amazondan 4225 TL ye satın aldık bakalım hayırlı olsun bize
![]()
Merhaba,49ua9800 hangi panel ve anakart ?
PANDA ve AUO karma kullanılmışRegal 50R753U SILVER 50 anakart panel bılgısı olan fıyat 3800
ANAKART BILGISI VAR MIPANDA ve AUO karma kullanılmış
mb230ANAKART BILGISI VAR MI
Sağ üste arama motoru mevcut önce oradan bakınızregal 55r754u panel anakar model ?
Evet gayet güzel bir tv panel yan açılardan AUO va panel olmasına rağmen başarılı renkler Samsung gibi renk patlaması ve cırt renk değil gayet doğal ve pastel 55" olduğunu düşünürsek bulutlanma gölge ışık sızması vs gibi bir sorunu yok ölü piksel de yok 2 kez test ettim bulamadım.Yurtiçikargo ile geldi 10. Katta oturuyorum eve kadar getirdiler.Servis (Vestel) kurulumunu yaptı hatta duvar ücretsiz montajını yapık gerekli ayarları ve bilgileri verip gittiler.Bu arada kumandası rezalet alıcısı zayıf ve kalitesiz smart ve arayüz sade hızlı sayılır ama ben beğenmedim özelleştirme yaptırmıyo,telefondan görüntü aktarma kötü donuyor akıcı değil "bekleti ile alakalı" yani kişisel bir durum.Yiğido memnun musun bende almayı düşünüyorum kardeş önerir misin amozonda aynı fiyat şuan kurulumda falan bir sıkıntı var mı garanti ne kadar?
Keşke benimki de yurtiçi kargo ile geleydi. Mng yukarı çıkarmadı geri gitti tvEvet gayet güzel bir tv panel yan açılardan AUO va panel olmasına rağmen başarılı renkler Samsung gibi renk patlaması ve cırt renk değil gayet doğal ve pastel 55" olduğunu düşünürsek bulutlanma gölge ışık sızması vs gibi bir sorunu yok ölü piksel de yok 2 kez test ettim bulamadım.Yurtiçikargo ile geldi 10. Katta oturuyorum eve kadar getirdiler.Servis (Vestel) kurulumunu yaptı hatta duvar ücretsiz montajını yapık gerekli ayarları ve bilgileri verip gittiler.Bu arada kumandası rezalet alıcısı zayıf ve kalitesiz smart ve arayüz sade hızlı sayılır ama ben beğenmedim özelleştirme yaptırmıyo,telefondan görüntü aktarma kötü donuyor akıcı değil "bekleti ile alakalı" yani kişisel bir durum.
İnternetten tv izkerken tarayıcıdan direk donma falan oluyor mu bu model ile , 49au9800arasinda çok kararsizimEvet gayet güzel bir tv panel yan açılardan AUO va panel olmasına rağmen başarılı renkler Samsung gibi renk patlaması ve cırt renk değil gayet doğal ve pastel 55" olduğunu düşünürsek bulutlanma gölge ışık sızması vs gibi bir sorunu yok ölü piksel de yok 2 kez test ettim bulamadım.Yurtiçikargo ile geldi 10. Katta oturuyorum eve kadar getirdiler.Servis (Vestel) kurulumunu yaptı hatta duvar ücretsiz montajını yapık gerekli ayarları ve bilgileri verip gittiler.Bu arada kumandası rezalet alıcısı zayıf ve kalitesiz smart ve arayüz sade hızlı sayılır ama ben beğenmedim özelleştirme yaptırmıyo,telefondan görüntü aktarma kötü donuyor akıcı değil "bekleti ile alakalı" yani kişisel bir durum.