Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

8478767
boe panel
17MB211Sanakart
Çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

43hl670 43' televizyonlarda LG paneller hangi seri ile başlıyor? Boe paneller iyi midir? Tavsiyeniz ne olur?

Son düzenleme:
photo_2020-11-17-14.53.01.jpg

ek olarak test menüsünde life time 130 saat göründü kurulum yaparken. bu normal mi?
MB130E Anakart
Samsung Panel

Çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

43hl670 43' televizyonlarda LG paneller hangi seri ile başlıyor? Boe paneller iyi midir? Tavsiyeniz ne olur?
Vestel 43ud8380 modelini kullanıyorum. Boe panel var. Görüntü kalitesinden memnunum. Ustalar daha profesyonel cevap verebilirler

69EA4968-2586-46BF-87F2-F10C26F9AF3B.jpg

Selamlar. Panel bilgisi alabilir miyim ?

47A7B24E-0643-4155-8B3D-9D07FFD16F33.jpg

Buna da bi panel bilgisi alabilir miyiz hocam ?

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ben de lg çıksa keşke diyordum ?
Sevgili stronic televizyonunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın panel en özel paneller arasında şu an o nedenle memnun kalmanız yüksek olacaktır filmlerdeki hareketli görüntü performansini bizlerede aktarır mısınız

Sevgili stronic televizyonunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın panel en özel paneller arasında şu an o nedenle memnun kalmanız yüksek olacaktır filmlerdeki hareketli görüntü performansini bizlerede aktarır mısınız
Tabi ki paylaşacağım kurulum yapılsın bir iki gün test edip ekran görüntüleriyle paylaşırım inşallah. Kurulum için direk Vestel i mi arayım yoksa bulunduğum ildeki yetkili Vestel servisini mi ?

Geri
Üst Alt