Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ben de lg çıksa keşke diyordum ?lg panel
17MB230 anakart
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ben de lg çıksa keşke diyordum ?lg panel
17MB230 anakart
Sevgili stronic televizyonunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın panel en özel paneller arasında şu an o nedenle memnun kalmanız yüksek olacaktır filmlerdeki hareketli görüntü performansini bizlerede aktarır mısınızEyvallah hocam teşekkür ederim. Ben de lg çıksa keşke diyordum ?
Tabi ki paylaşacağım kurulum yapılsın bir iki gün test edip ekran görüntüleriyle paylaşırım inşallah. Kurulum için direk Vestel i mi arayım yoksa bulunduğum ildeki yetkili Vestel servisini mi ?Sevgili stronic televizyonunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın panel en özel paneller arasında şu an o nedenle memnun kalmanız yüksek olacaktır filmlerdeki hareketli görüntü performansini bizlerede aktarır mısınız
samsung
Buna da bi panel bilgisi alabilir miyiz hocam ?
Vestel müşteri hizmetleriTabi ki paylaşacağım kurulum yapılsın bir iki gün test edip ekran görüntüleriyle paylaşırım inşallah. Kurulum için direk Vestel i mi arayım yoksa bulunduğum ildeki yetkili Vestel servisini mi ?
samsung panelToshiba 65UL2063DT
Seri no : 8468266000200
Panel ve anakart nedir acaba
Hadi hayırlısı ilkez VA panel kullanıcamsamsung panel
17MB230anakart
vestel ait bir cihaz değil. diğer marka panel bilgisine şuan ulaşamıyoruz43pfs5505 hangi panel
Hayırlı olsun televizyonunuz sizden ricamız hareketli görüntü performansini bizlerlerle paylaşmanızHadi hayırlısı ilkez VA panel kullanıcam
Teşşekür ederim ? Aklımda bir kaç şey var paylaşıcam yanlız tv elime henüz ulaşmadı ve bir hafata on günü bulur bana gelmesi bekliyoruz bakalımHayırlı olsun televizyonunuz sizden ricamız hareketli görüntü performansini bizlerlerle paylaşmanız
merhaba, tv den memnun musunuz ?Merhaba
49UD9390 panel ve anakart bilgisi verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler