TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
panda pnlMerhaba
Toshiba 50UL3A63DT hakkında bilgi almak istiyorum
Panel ve diğer özellikleri hakkında
Yardımcı olabilir misiniz
![]()
![]()
mb130t anakart
panda pnlMerhaba
Toshiba 50UL3A63DT hakkında bilgi almak istiyorum
Panel ve diğer özellikleri hakkında
Yardımcı olabilir misiniz
![]()
![]()
samsung pnlPanel ve anakrt bilgisi alabilir miyim
![]()
Tabii alabilirsin ama konuyu okumadan yazmışsın ki panel bilgisi için tv deki barkod fotosu gerekli olduğunu görmemişsin sevgili capoeroBende panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim.Belki burası doğru yer değil ama bi sorum daha var taktığım harici disk bikaç parçadan oluşuyor sadece tek parçasını gördü diğer parçaları nasıl görebilirm
Teşekkür ederim cevap için.servis kurarken kutunun üstündekinin aynısı burayı çekip gönder dedi.ben tv arkasından resim alıp gönderirim.ben Samsung tv de ntfs harddisk kullanıyorum.Filimler büyük boyutlu olduğundan fat32 li bi diske kopyalanırmı acaba? Harddiskinde parçalarına bi bakayım bilgisayardanTabii alabilirsin ama konuyu okumadan yazmışsın ki panel bilgisi için tv deki barkod fotosu gerekli olduğunu görmemişsin sevgili capoero
Bu aradac tvler genelde fat32 destekler ,görünen disk fs nedir acaba ,o görünen disk bölümü önemli![]()
Rica ederim ,bazı tv yazılımlarda ntfs desteği var tabii,ama en güvenilir o bölümün dosya sistemidirTeşekkür ederim cevap için.servis kurarken kutunun üstündekinin aynısı burayı çekip gönder dedi.ben tv arkasından resim alıp gönderirim.ben Samsung tv de ntfs harddisk kullanıyorum.Filimler büyük boyutlu olduğundan fat32 li bi diske kopyalanırmı acaba? Harddiskinde parçalarına bi bakayım bilgisayardan
samsung pnlBende panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim.Belki burası doğru yer değil ama bi sorum daha var taktığım harici disk bikaç parçadan oluşuyor sadece tek parçasını gördü diğer parçaları nasıl görebilirm
![]()
panda pnlMerhaba panel ve kart bilgisi alabilir miyim. Tesekkurler.
![]()
Chot panel mb230 ana kartpanel bilgisi alabilirmiyim![]()