hdr yazıo kutu da ama bilemiyorumkı bu kod numarasını satıcıya göndermiştim tv geldı ama kurulum yapılmadı ins. sorunsuz kurulum olur .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ado adem bey siz den birkac görüş alıcam tv hakkın da. tv bugun kurulumu yapıldı gerçi gelen servis elemanları hıc birsey bılmıyo yada bılmıyorum panel testi yapın dedım bız bılmıyoruz dedıler şikayet konusu mu bu? bilmemek . ben sizin öğrettiginiz gibi onların gözü önünde panel testini ben yaptım (menü 4725 .... ) ölü pixsel vs yok ama bulutlanma olayı var bunlarda sorun yok. ama panelde bir takım sorun yada normal de olabılır sorunlar var gıbı asagıda attıgım fotograflarda siyah olunca ekran sanki katmanlar olusuyor. 4k video izlediğimde tam bır netlık yakalayamıyo tv görüntüde bozulma oluyo ekran büyük oldugu içinmi ?
yukarıda attıgım son ıkı fotografta görüntü giderken ön kısım görüntü daha net ama arka ksım da görüldügü gibi karelenme seklınde olusuyor normalde bnde 48ua 9300 de bunlar yok normal siyahlık ama bunda bu seklıde sankı ıkı katman arası arası da farklılık olusuyo gıbı
teknosada satılan 55ud9400 bu, ben daha önce sormuştum Ado hocaya , mb130p anakart var, samsung panel, wcg varmı bilmiyorum
Ado hocam perte çıkan hitachi 55ht1800 ün yerine 55ud9400 gedi, samsung panel olduğu aşikar, hdr olduğu kutu yazıyor, en çok merak ettiğim wcg varmı? anakart mb130 ama p mi s mi bilmiyorum, müsayit olduğunda tv özelliklerini paylaşmanı rica ederim,
sn : 8080195 800591
10117193 1807800591
Son düzenleme: