By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,758
Yan açıdan izlerken renklerde solma yapar tam karşıdan izlerken güneş ışığı alan ortamda bile etkilenmez canlı görüntü verir.Teşekkür ederim öncelikle, yorumunuz nedir, iyi bir panel mi?
Yan açıdan izlerken renklerde solma yapar tam karşıdan izlerken güneş ışığı alan ortamda bile etkilenmez canlı görüntü verir.Teşekkür ederim öncelikle, yorumunuz nedir, iyi bir panel mi?
TV kurulumu yapıldıysa Menu 4725 yaparak ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
AUO VA Panel.
Panel hakkındaki düşünceniz nedirAUO VA Panel.
Açıkçası bu TV' de karmanın da karması panel kullanılmış durumda. Ayrıca 50" TV' lerin daha önce belirttiğimiz gibi %99' u VA paneldir. Dolayısıyla bu boyu için zaten herhangi bir alternatifi yok diyebiliriz. Doğrudan karşıdan izlemede bir sorun yaratmaz. Siyahlar nispeten kalitelidir. (IPS' e göre) Açılı izlemede görüntü kaybı olur.Panel hakkındaki düşünceniz nedir
Marka boe, yapısı ads, cof sayısı 12, kontrast 1200:1İyi günler, Toshiba QLED bir televizyon almayı düşünüyoruz. Seri numarası: 9010448 300063
Hangi panele sahip olduğunu ve değer bilgilerini söyleyebilir misiniz? İyi çalışmalar dilerim.
MB180e Anakartlı,![]()
Yeni satun aldım, hangi panel arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Seri no: 8967130300880
Beni asıl şaşırtan kısmı IPS panelli 50" TV görmüş olmam. Ki yanlış görmüşüm.![]()
Vestel 50U9700 4k, açıkçası lek memnun kalmadım gibi yan taraftan bakınca renkler değişiyor, iade edeceğim sanırım ama panel modelinden emin olamadım