Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

D Çevrimdışı

dussokagi22

Yeni Üye
31 Mar 2023
5
39
Selamlar,
Toshiba 50UL2063DT TV arızalandı, garanti kapsamında Vestel 50U9730 modeli ile değişimde anlaştık. Bu modelin panel ve anakart bilgisi hakkında fikir verebilir misiniz?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Selamlar,
Toshiba 50UL2063DT TV arızalandı, garanti kapsamında Vestel 50U9730 modeli ile değişimde anlaştık. Bu modelin panel ve anakart bilgisi hakkında fikir verebilir misiniz?
Elinizde tv etiketi yoksa panel bilgisi zor bulunur ,ancak tv gelince seri numarasından belli olur ama kart için muhtemelen mb180 gibidir ,kesin cevabı yarın verirler :ok

D Çevrimdışı

dussokagi22

Yeni Üye
31 Mar 2023
5
39
teşekkürler arkadaşlar, ürün geldiğinde seri numarası ile tekrar sorayım o vakit.
iyi günleriniz olsun.

G Çevrimdışı

Gokcecan

Yeni Üye
22 Ocak 2023
1
46
imageec2b6ac85694436b.png

Selamlar, bu panel bilgisinide kontrol edebilir misiniz rica etsem.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Değerli dostlar iyi sabahlar bir sorum olacak 65ua9630 televizyonumuz kapalı ama fişi cekili değil stand by lambası yanıp yanip sönüyor hiç durmuyor demem o dur ki bütün andoridler mi aynı şekilde ayrıca TV içinden hoparlör bölümünden de çatır çatır ses geliyor televizyon sanki kapalı değilde arka planda bir şeyler yapıyor gibi sizden bilgilendirme rica ediyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,847
Değerli dostlar iyi sabahlar bir sorum olacak 65ua9630 televizyonumuz kapalı ama fişi cekili değil stand by lambası yanıp yanip sönüyor hiç durmuyor demem o dur ki bütün andoridler mi aynı şekilde ayrıca TV içinden hoparlör bölümünden de çatır çatır ses geliyor televizyon sanki kapalı değilde arka planda bir şeyler yapıyor gibi sizden bilgilendirme rica ediyorum
Kumanda üzerindeki standby tuşuna basılı tutun kapatıp kapatmama hakkında ekrana mesaj gelecek evet seçeneği üzerine gidip OK tuşuna basın.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Kumanda üzerindeki standby tuşuna basılı tutun kapatıp kapatmama hakkında ekrana mesaj gelecek evet seçeneği üzerine gidip OK tuşuna basın.
Evet kapanma işlemini o şekilde yapıyorum iş ondan sonra başlıyor diyelim ki TV yarım saat kapalı o arada stand by lambası ara ara uzunca yanıp sönüyor arka planda bir şeyler oluyor gibi ve bunu günlerdir yapıyor sizce ne olabilir

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65

Evet kapanma işlemini o şekilde yapıyorum iş ondan sonra başlıyor diyelim ki TV yarım saat kapalı o arada stand by lambası ara ara uzunca yanıp sönüyor arka planda bir şeyler oluyor gibi ve bunu günlerdir yapıyor sizce ne olabilir
Servis ile iletişime geçsen sevgili nedimm,hatta kapatırken filme almaya başlayıp bir süre de film çeksen,çok iyi olur.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Servis ile iletişime geçsen sevgili nedimm,hatta kapatırken filme almaya başlayıp bir süre de film çeksen,çok iyi olur.
Öyle yaparız o kolay fakat servislerin adı servis adamlar kurarken TV güncelleme nereden yapılıyor dedim kuranlar servis menüden onu bulamadı eğer sorun devam ederse servis raporu tutturup genel merkeze bildiririz bu site ve sizler benim gözümde bilgi olarak servisten de genel merkezdeki çoğu birimden de öndesiniz hepinize teşekkürler 🙋‍♂️

Geri
Üst Alt