Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Aynen yeniden kurulum yaptım sıkıntı devam etti önceki modellerden alışkın olduğum için HBB seçeneği aktif idi onu kapattım TV de rahatlama oldu andorid de yeni olduğumuz için sizden bilgi almak istedim
Hbb haricinde kapatılacak bir ayar, seçenek yok yüklediğiniz uygulama varsa onlardan biri etkiliyor olabilir.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Hbb haricinde kapatılacak bir ayar, seçenek yok yüklediğiniz uygulama varsa onlardan biri etkiliyor olabilir.
HBB ayarı baya fark ettirdi buna şükür diyelim hiç bir uygulama yüklemedim yukelmeyi de düşünmüyorum sonuçta bir telefon gibi bellek yok YouTube Netflix ve televizyon izleme özelliği bizim için yeterli TV yi zorlama taraftarı değilim sonuç olarak HBB kapatılmalı yazıda yazmıştım smarta göre andorid de yazılim yükleme olayları nasıl oluyor kardeşim

U Çevrimdışı

umut101010 

Aktif Üye
23 Eyl 2020
127
32
arkadaşlar bu cihazın panel ve cof bilgisini verebilirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

snsn.jpg

D Çevrimdışı

dussokagi22

Yeni Üye
31 Mar 2023
5
38
Selamlar,
Toshiba 50UL2063DT TV arızalandı, garanti kapsamında Vestel 50U9730 modeli ile değişimde anlaştık. Bu modelin panel ve anakart bilgisi hakkında fikir verebilir misiniz?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selamlar,
Toshiba 50UL2063DT TV arızalandı, garanti kapsamında Vestel 50U9730 modeli ile değişimde anlaştık. Bu modelin panel ve anakart bilgisi hakkında fikir verebilir misiniz?
Elinizde tv etiketi yoksa panel bilgisi zor bulunur ,ancak tv gelince seri numarasından belli olur ama kart için muhtemelen mb180 gibidir ,kesin cevabı yarın verirler :ok

D Çevrimdışı

dussokagi22

Yeni Üye
31 Mar 2023
5
38
teşekkürler arkadaşlar, ürün geldiğinde seri numarası ile tekrar sorayım o vakit.
iyi günleriniz olsun.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Değerli dostlar iyi sabahlar bir sorum olacak 65ua9630 televizyonumuz kapalı ama fişi cekili değil stand by lambası yanıp yanip sönüyor hiç durmuyor demem o dur ki bütün andoridler mi aynı şekilde ayrıca TV içinden hoparlör bölümünden de çatır çatır ses geliyor televizyon sanki kapalı değilde arka planda bir şeyler yapıyor gibi sizden bilgilendirme rica ediyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Değerli dostlar iyi sabahlar bir sorum olacak 65ua9630 televizyonumuz kapalı ama fişi cekili değil stand by lambası yanıp yanip sönüyor hiç durmuyor demem o dur ki bütün andoridler mi aynı şekilde ayrıca TV içinden hoparlör bölümünden de çatır çatır ses geliyor televizyon sanki kapalı değilde arka planda bir şeyler yapıyor gibi sizden bilgilendirme rica ediyorum
Kumanda üzerindeki standby tuşuna basılı tutun kapatıp kapatmama hakkında ekrana mesaj gelecek evet seçeneği üzerine gidip OK tuşuna basın.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Kumanda üzerindeki standby tuşuna basılı tutun kapatıp kapatmama hakkında ekrana mesaj gelecek evet seçeneği üzerine gidip OK tuşuna basın.
Evet kapanma işlemini o şekilde yapıyorum iş ondan sonra başlıyor diyelim ki TV yarım saat kapalı o arada stand by lambası ara ara uzunca yanıp sönüyor arka planda bir şeyler oluyor gibi ve bunu günlerdir yapıyor sizce ne olabilir

Geri
Üst Alt