By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederim.Çok teşekkürler
Rica ederim.Çok teşekkürler
Lg Cof 8Merhaba iyi çalışmalar değerli dostlar panel bilgisi ve cof hakkında bilgi alabilir miyim
TeşekkürlerLg Cof 8
Rica ederim.Teşekkürler
SamsungMerhaba
Az önce başka konuya yazdığım mesajı aslında buraya yazmam gerekiyormuş. Sonradan farkettim. Öbür taraftaki mesajım silinebilir.
Adem Helvacı bey bir videosunda panellerin harflerinden hangi marka panel olduğunu tespit edebilirsiniz demişti. Ve hangi harflerin hangi panelleri temsil ettiğini gösteren bir tablo paylaşmıştı. Ben de Vestel'in menusune girdim. Karşıma o tabloda olmayan harf grubu çıktı. Resme bakarak benim panelin hangi marka olduğunu söyleyebilecek biri var mı?
LGMerhaba,
55q9900 üretim tarihi: 2302
seri no: 8968819 300619
panel bilgisi rica ediyorum, şimdiden çok teşekkür ederim
LGmerhabalar jvc 55vu6905T tam var panel kırıldı panel hangi marka modeldir temin etmek için soruyorum teşekkürler
servis menüsünde panel bölümünde 55_VESQNDLN41J2D_UHD_D_XDF0_V_230_XX bu yazıyor
Sıfırlayıp yeniden kurulum denediniz mi?Değerli dostlar iyi çalışmalar bir konuda fikir almak istiyorum 65ua9630 TV kurulum yapıldı fakat TV de kasılma oluyor kanal geçerken uygulama geçişlerinde kasılma var yazılım güncelle diyorum güncelsin diyor zaten ürün bu ay üretimden çıkmış bu kasılmayi ayarla çözebilir miyiz yani kapatmamiz gereken yada açmamız gereken bir ayarı var mı