CHOTPanel adı ne öğrenebilir miyim
SUNNY üretimli olduğu için panel bilgisine ulaşamıyoruz
panel anakart bilgisi alabilir miyim?
Hocam benimki de aynı panelden, görüntü kalitesi çok kötü geldi bana. Renkler de sıkıntı var. Yeşil rengi bazı durumlarda mavi gösteriyor. Netlik yok. Sanki panelin önünde ince bir tül perde var gibi. Bilemedim, ben aldığıma pişman oldum.Anlaşılan o ki forum pek takip edilmiyor. 3-4 gün belki daha fazla zamana varan süreler söz konusu cevap alabilmek için. Ama tabi yine de böyle bir forumun olması bile büyük nimet.
Vestel 65QA9700 modeli için Lg ve Boe panellerin yanına Hkc panel de eklendi. güncelleme getirebilir mi? Bu panelin özellikleri nelerdir? Kanaatimce bir çok insana yeni üretim ile bu panel denk geldi. Forumda çoğu kişi VESQNTHZ01F kodunu sormuş çünkü. H harfinden dolayı hkc olduğunu tahmin ediyoruz ama bu panel hakkında bilgimiz yok. Şimdiden teşekkür ederim.
Panda panel.Merhaba panel ve anakart bilgisi verebilirmisiniz
Siteye HKC panel bilgileri girilmiştir.Anlaşılan o ki forum pek takip edilmiyor. 3-4 gün belki daha fazla zamana varan süreler söz konusu cevap alabilmek için. Ama tabi yine de böyle bir forumun olması bile büyük nimet.
Vestel 65QA9700 modeli için Lg ve Boe panellerin yanına Hkc panel de eklendi. İnceleriz.com için bir güncelleme getirebilir mi? Bu panelin özellikleri nelerdir? Kanaatimce bir çok insana yeni üretim ile bu panel denk geldi. Forumda çoğu kişi VESQNTHZ01F kodunu sormuş çünkü. H harfinden dolayı hkc olduğunu tahmin ediyoruz ama bu panel hakkında bilgimiz yok. Şimdiden teşekkür ederim.