B
Bülent7927
Yeni Üye
- 24 Ocak 2023
- 1
- 34
BOEDeğişim öncesi panelim auo paneldi fakat değişim sonrasi gelen panel bu seri numaralı üründe paneli bilmiyorum yarın ürün kurulumu yapılacak boe panel 6 cof olduğu için düşünmüyorum panel bilgisi rica edebilir miyim.
Screenshot 20230124 205728 Samsung Internet
Resim Screenshot 20230124 205728 Samsung Internet kaydedildi Tavsiye FORUMUresim.tavsiyeforumu.com
QNT CHOT PANEL DİYE BİLİYORUMMerhaba hangi tip ve marka panel var öğrenebilir miyim ?
Cevabı mümkünse ek soru : yazılım son versiyon müdür internetten arattigimda son versiyon diyor ama baya olmuş güncelleme alalı.
Yani va panel mı hocam IPS olmasini umuyordum açıkças
Va diye gördüm diğer tvlerde yaniltmak istemem sizi F fikoloji veya Adem bey daha doğrusunu bilecektir.Yani va panel mı hocam IPS olmasini umuyordum açıkçası
Merhaba hangi tip ve marka panel var öğrenebilir miyim ?
Cevabı mümkünse ek soru : yazılım son versiyon müdür internetten arattigimda son versiyon diyor ama baya olmuş güncelleme alalı.
VA panel yazılım son sürüm.Yani va panel mı hocam IPS olmasini umuyordum açıkçası
Bu konu ile genelde TEKNOwest ve F fikoloji usta ilgileniyor. Yine de baktım Sakai panel vaBy_Trol hocam selam bu VA mıdır, IPS midir, bir de panel nedir yardımcı olabilir misin? teşekkürler şimdiden