Resim odaklamasi bizi görsellerde yanıltıyor hatta bu model için çektiğim video da da belirttim. Çıplak gözle tespit daha iyi olur.
Değerli arkadaşlar 2 gün önce aldığım LG IPS ekranlı 55Q9900 Vestel qled TV'nin ışık sızması ve 3 tane ölü pixel sorunu var. Bu normal mi? Evimde bundan başka 2 TV var. Yine babama aldığım başka bir 55 inç 4k TV var. Acaba onda da böyle mi normal mi diye baktım. Onda kesinlikle böyle bir şey yok. Ne yapmam lazım. Akıl verirseniz sevinirim. Birde servis ayarlarında TV 4200 saat çalışmış gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradım normal diyor.
LG panelSelamlar
Vestel 65q9900 model televizyonu adem beyin videosu tavsiyesi ile aldim seri no dan panel ve anakart bilgisi verebilenler icin simdiden tesekkur ederim
Seri no 8778238200005
Boe panelMerhaba panel markasını ve anakart bilgisini paylaşabilir misiniz
65UL2163DT
10131742 2110100490 20275991
SN: 8711011 100490
Hocam mrba üründen memmun musunuz? Bugun geldı kurulum yapıldı 2 tane ölü piksel çıktı servisi aradım yarın gelecekler. Panel test videosu izlerken youtubedan ekran titreşimi başladı
LG panel
Kardeşim, bu modelde 9 tane karma panel var deniliyordu, şimdi bu hkc bilindik bir marka mıdır, Samsung ve LG den çok mu kötüdür.Mb170 android
Hkc panel va yapıda yandan solma yapar
Ortalama bir kalite
Kardeşim, bu modelde 9 tane karma panel var deniliyordu, şimdi bu hkc bilindik bir marka mıdır, Samsung ve LG den çok mu kötüdür.
VA olması IPS ye göre avantaj mı yada dezavantaj mı sence
Son olarak da birde MB230 diye bir karttan bahsediliyordu sitede heralde, bu MB170 çok mu eski bir karttır, sıkıntı yaşatır mı, sizin sıralamada sınıfta mı kalır, yada favoriniz oluyormuş süper olur vallahi
İşin aslı ben 5300 e denk getirdim, diğer alternatif de Vestel 55UA9600 dü 7500 TL gibi, bunu tercih ettik, inşaallah pişman ettirmez, müsait zaman cevaplar yorum yaparsan çok sevinirim.Selametle.
17MB170 anakart
Hocam sana zahmet Anakart modelini ve Panel ismini söyleyebilirmisin.
Çok teşekkür ederim.17MB170 anakart
lg panel
Mb230 artık üretilmiyor yerine mb180 geldi ve bu 180 benim 130 dan sonra isindigim bir karttır. Sizdeki mb170 android ana kartıdır. Vestelin 2015 sonrası ilk ürettiği android tabana sahip karttır bu da güzel ama bizim neslimiz de 1.5 GB ram 8 GB hafıza yetersiz. Bunun yerine mb185 çıktı daha bir iki model sürüldü sahaya, bir nevi test ediliyor bunda hem ses hemde görüntü destekleri daha fazla ayrcia 2 GB ram 16gb hafıza android 11 mevcut bu güzel bişey, yanlış anlaşılmasın 170 kötü değil 185 iyiKardeşim, bu modelde 9 tane karma panel var deniliyordu, şimdi bu hkc bilindik bir marka mıdır, Samsung ve LG den çok mu kötüdür.
VA olması IPS ye göre avantaj mı yada dezavantaj mı sence
Son olarak da birde MB230 diye bir karttan bahsediliyordu sitede heralde, bu MB170 çok mu eski bir karttır, sıkıntı yaşatır mı, sizin sıralamada sınıfta mı kalır, yada favoriniz oluyormuş süper olur vallahi
İşin aslı ben 5300 e denk getirdim, diğer alternatif de Vestel 55UA9600 dü 7500 TL gibi, bunu tercih ettik, inşaallah pişman ettirmez, müsait zaman cevaplar yorum yaparsan çok sevinirim.Selametle.
IPS tabanlı ilk sayfada detasyli video mevcutF fikoloji selamlar LG panel hakkinda bilgim yok bilginiz varsa paylasirmisiniz va mi oluyor ips mi teknoloji olarak vs
Revizyonlu ürün seri nodan kontrol edilemez menü 4725 yapıp görsel ekleyiniz.
Panel bilgisi alabilir miyim?