Bir üst mesajda bilgi verdimBoe panel olması kötü müdür
Görmemişim pardon. Benim televizyonumda nokta var diye değişim yapıldı yenisiyle boe ekran dediğiniz kırmızıları daha canlı daha belirgin gösteriyor diğer tv normal gösteriyordu ondan bilgi almak istedim iyi mi kötü müdür diyeBir üst mesajda bilgi verdim
Sorun yok, dediğin gibi göz zevkine de bağlıGörmemişim pardon. Benim televizyonumda nokta var diye değişim yapıldı yenisiyle boe ekran dediğiniz kırmızıları daha canlı daha belirgin gösteriyor diğer tv normal gösteriyordu ondan bilgi almak istedim iyi mi kötü müdür diye
LG panelMerhaba, Vestel 55q9900 TV aldım seri no SN: 8754080 200094 televizyonumun panel özelliklerini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Hkc panel
Merhaba panel biligisi alabilirmiyim.
Hkc panelMerhaba, anakartları standartlar sanırım ama panel bilgisi alabilir miyim? Bir de bu LCD COLOUR TV dediği nedir acaba sözüm ona led kategorisinde ama biraz düşündürdü beni...
Panda panel, 58 inç paneller ortalama kalitededir bu nedenle fiyatı cazip gelmektedir. Bu nedenle buğulanma hissedersiniz.Merhaba, Hitachi tv panel bilgisi verebilir misiniz? Ayrıca bu TV için güncelleme var mıdır? Karanlık gölgelerde dumanlaşma sorunu yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler