S
scarface06
Yeni Üye
- 6 Haz 2022
- 30
- 41
İyi günler paylaştığım resimlere bakabilirmisiniz sizinkide aynımı acaba siyahtapanel bilgisi ve yorum alabilirimiyim
İyi günler paylaştığım resimlere bakabilirmisiniz sizinkide aynımı acaba siyahtapanel bilgisi ve yorum alabilirimiyim
Bu TV de LG panel kullanıldığını bilmiyordum, Samsung,sakai, ve boe panel var diye biliyordum17MB230 anakart
lg panel
SİZdeki gene iyi hocam bana gelen böyleydiÇok teşekkür bilgi verdiğiniz için ama malesef cihazda çok sayıda ışık sızması var iade edicem sanırım gözle görülür rahatsız edici
Bu çıplak göz ilede böyle mi görünüyorMerhaba değişimden gelen yeni üretim 70u9600 servise geldi panel bilgisi alabilirmiyim inşallah panda uv2a paneldir
SİZdeki gene iyi hocam bana gelen böyleydi
Peki gelen televizyonun kutusunun üstünde çift bant varmıydı ? Ya da CHECKED yazan bant ?herhangi bir soruna denk gelmedim 1 tanesinde Boydan boya ekranda dikey çizgi oluştu 10 gün sonra vestel tv ile değişim yaptılar
Bu kadar olmasa da Size gelen cihaz ile arasında uçurum var hocamBu çıplak göz ilede böyle mi görünüyor
Kardesim acmadiysan geri ver ben aldım pişman oldum çok zor geri verdim.Merhaba yeni aldım bilgi alabilirmiyim anakart panel IPS mi
17MB230 anakart
lg panel
17MB230 anakart
lg panel
Bu LG panelin parlama önleyici katman ve kontrast değerini öğrenmem mümkün mü acaba17MB230 anakart
lg panel
17MB230 anakart
lg panel
Merhaba kurulum yapıldı ben bı sorun görmedim ama siz ne gibi sorunla karsilastiniz yardımcı olurmusunuzKardesim acmadiysan geri ver ben aldım pişman oldum çok zor geri verdim.