TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
lg panelpanel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem![]()
17MB180E anakart
lg panelpanel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem![]()
65u9700 almıştım bu seride samsung , lg ve boe mi var sadece ve bu isimlerden en kötüsü boe mi hocam ürünü aldım görüntü kalitesi biraz içime sinmedi gibi acaba diğer markalar denk gelseydi illaki bir görüntüde değişme olurmuydu ilk defa duyduğum bir marka BOE ve IPS sanırımboe panel
17MB180E anakart
boe de ıps iyi yada kötü yorum yapmıyorum kimi ıps beğeniyor kimi va65u9700 almıştım bu seride samsung , lg ve boe mi var sadece ve bu isimlerden en kötüsü boe mi hocam ürünü aldım görüntü kalitesi biraz içime sinmedi gibi acaba diğer markalar denk gelseydi illaki bir görüntüde değişme olurmuydu ilk defa duyduğum bir marka BOE ve IPS sanırım
17MB180E anakartSelamlar, Yeğenim bugün vestel tv almış panel bilgisi alabilirmiyim
![]()
BOEpanel bilgisi alabilirmiyim
![]()
anakart belli mi tşk.
17MB171anakart belli mi tşk.
Teşekkürler Teknowest Hocam Acaba Bu Chot Panel ıps'mi Va panelmi17MB180E anakart
chot panel
vaTeşekkürler Teknowest Hocam Acaba Bu Chot Panel ıps'mi Va panelmi
Hocam yanıltmak veya içinize kurt düşürmek istemem ancak bu tv'nin kutusunun daha önce açılmış olma ihtimali çok yüksek. Nereden biliyorsun dersen şu etiketteki yeşil "PASS 1" ibaresi benim ilk aldığım ve kullanılıp iade edildiği servis tarafından onaylanan daewoo tv'mde de vardı. Eğer kutu henüz açılmadıysa çift bant olup olmadığını kontrol etmeni öneririm ayrıca servis geldiğinde mutlaka çalışma süresine bak derim. He kurulum yapıldıysa ve tv'de herhangi bir sorun yoksa gözardı edilebilir ancak görünce uyarmak istedim.panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem![]()
17MB170 anakart![]()
Panel özelliklerini öğrenebilirmiyim hangi üretici panelini kullaniyor bu cihaz?