M
manisamerkez
Yeni Üye
- 3 May 2022
- 27
- 40
8803016200106 seri numaralı ürünün panelini öğrenebilir miyim.
Sizden bir önceki tv yi almışım ben de Hkc panel diyorlar bunlara. 2202 lerin hepsi hkc panelmiş. Ben de lg diye almıştım göreceğiz bakalım kaliteli mi? Siz tv yi kurdunuz mu?
Kesinlikle onarım kabul etmeyin, değişim isteyin, ya aynısını gönderir fabrika yada üst model Vestel gönderirBenim tv geldi servis kurdu servis gittikten sonra panelde sorun olduğunu farkettim panel kısa kenardan dışarda duruyordu, servisi aradım geldi baktı paneli otururken kırdı, alıp götürdüler. Bakalım ne olacak servisten cevap bekliyorum
![]()
Teşekkürler bende aYnı fikirdeyim.Kesinlikle onarım kabul etmeyin, değişim isteyin, ya aynısını gönderir fabrika yada üst model Vestel gönderir
hkcArkadaşlar acil panel bilgisini söyler misiniz?
![]()
boe panelHangi panel kullanılmış ögrenebilir miyim?
![]()
hkc panelMerhaba arkadaşlar hangi panel kullanılmış öğrenebilirmiyim.
![]()
chot panelMerhabalar hangi panel kullanılmış bilgi verebilecek biri varsa memnun olurum, aynı zamanda şunu da eklemek istiyorum 50ua2063dt TV alacakken bu TV yi bulabildim a101de sanırım bu model 50ul2063dt android istiyordum amma velakin adem hocamın bazı söylemleri hep aklımda kaldı, bundan ötürü 50ul2063dt modeli hakkında düşüncelerinizi rica etsem ?
![]()
F fikolojiAdem Helvacı
TEKNOwest
lg panel![]()
Panel bilgisi alabilir miyim
B Byhcrtr, teknowest
B Byhcrtr,TEKNOwest
B Byhcrtr,TEKNOwest@Byhcrtr, F fikoloji
Adem Helvacı
boe panel8803016200106 seri numaralı ürünün panelini öğrenebilir miyim.
chotMerhaba hocam 70u9600 aldım, sana zahmet panel bilgisini verebilir misin, teşekkürler.
![]()