E
emregiray67
Yeni Üye
- 18 Mar 2022
- 20
- 31
Toshiba 55UA2063DT hocam hangi panel acaba tavsiye edermisiniz
Merhaba. Toshiba 2063 DT bir televizyon satın aldım. Panelin ne olduğunu anlayamadım. Bilgi verebilir misiniz acabaYo attığınız modem iyi bir TV
Merhaba. Bugün Toshiba 50 ua2063dt bir televizyon aldım. Panel üreticileri konusunda çok bilgim yok. Acaba hangi panelin olduğu
rezerve
Hayırlı olsun, ne yaptınız, nasıl değişim kararı çıktı.TEKNOwest hocam merhaba, finlux 55fx760ua android olan model, fabrikadan yenisi gelecekmiş, değişim kararı çıkmış bana, şuan güncel olarak bu seride hala hkc ve boe panel mi var, değişen bir durum var mı, kontrol etme imkanınız var mıdır, teşekkürler.
Sağolun hocam, kayıt açıp resmi ilettim, genel müdürlük dönüş yaptı yeni ürün ile değiştireceğiz dedi, gerçek anlamda benden tam puan aldı Vestel. Helal Olsun diyorum.Hayırlı olsun, ne yaptınız, nasıl değişim kararı çıktı.
LG-BOE-HKC karma kullanılmışToshiba 55UA2063DT hocam hangi panel acaba tavsiye edermisiniz
17MB180E anakartPanel ve anakart bilgisi alabikirmiyim rica etsem
17MB170 anakartMerhaba. Toshiba 2063 DT bir televizyon satın aldım. Panelin ne olduğunu anlayamadım. Bilgi verebilir misiniz acaba
Merhaba. Bugün Toshiba 50 ua2063dt bir televizyon aldım. Panel üreticileri konusunda çok bilgim yok. Acaba hangi panelin olduğu
bir televizyon satın aldım. Bilgi verebilir misiniz
17MB180E anakartMerhaba 70U9600 az once servis geldi kurulumu yaptı, kutusundaki seri no yazan kısım yırtılmıştı, direk servis menüyü atıyorum panel bilgisi alabilirmiym
Teşekkürler17MB170 anakart
hkc panel
Teşekkürler17MB180E anakart
lg panel