N
Nuri Şafak
Yeni Üye
- 10 Tem 2021
- 19
- 58
Kurulum Yapılmadı. Sizden panel bilgisi alıp ona göre kurdurmayı düşünüyordum.Kurulum yapıldı ise menü 4725 yapıp eklermisiniz
Kurulum Yapılmadı. Sizden panel bilgisi alıp ona göre kurdurmayı düşünüyordum.Kurulum yapıldı ise menü 4725 yapıp eklermisiniz
Daha gelmedi ama seri numarası da gerekiyorsa gelince yazarım.Vestel 32FA9500
Erişim sağlayamadim ama seri hkc ve boe panel üretilmişKurulum Yapılmadı. Sizden panel bilgisi alıp ona göre kurdurmayı düşünüyordum.
Evet seri no olursa garanti olur.Daha gelmedi ama seri numarası da gerekiyorsa gelince yazarım.
17MB180E anakart
Merhaba, panel ve anakart bilgisi öğrenebilirmiyim
Başlıkta yazdığı gibi Vestel üretimi için bakıyoruzBizim bir de Sony KD-55XH8196 var. Seri numarası 6008727
Afadersiniz, sonradan aklıma geldi yeni konu açtım.?Başlıkta yazdığı gibi Vestel üretimi için bakıyoruz
İlginiz için teşekkür ederim17MB180E anakart
lg panel
Hkc VA panel ve BOE İPS panel değil mi? İkisi de ortalama kalite de paneller diye sizlerden duymuştum.Erişim sağlayamadim ama seri hkc ve boe panel üretilmiş
Çok teşekkürler. 65 inç TV ler içinde fiyat performans olur mu acaba? Başka bir tavsiyeniz varmı yada 55 inç olsun bu olsun diyeceğiniz?İkiside LG panel mb180 ana kart
Yo attığınız modem iyi bir TVÇok teşekkürler. 65 inç TV ler içinde fiyat performans olur mu acaba? Başka bir tavsiyeniz varmı yada 55 inç olsun bu olsun diyeceğiniz?