Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Y Çevrimdışı

yeerken

Yeni Üye
13 May 2018
39
55
hocam vestel 49ud9300 sn.7968533 800217 vpaz.20273317 kutunu üstünde bunlar yazıyor hangi panel acaba saygılar

A Çevrimdışı

aykutadar

Yeni Üye
14 May 2018
44
54
Arttırdığını hem tespit ettik hem de arkadaşlarımızın geri dönüşleri aynı doğrultuda. :ok
ado hocam tv nin seri nosunu veriyorum tv 55 ud 8400 SN 7929132 700354 PNL :23452616 VPAZ :20273411 panel bilgisi verebilirmisiniz.
birde buna uygun çekirdek yazılımı paylaşırsanız çok sevinirim.

önemli not : ado hocam bu tv den kullanan 3-5 dostum arkadaşım var kurulum için gelen servis kanal yükleyip sinyaliniz az uyducu çağırın diyip gidiyorlar.hafta sonu iki gün uğraştım liste geliyor TRT kanalları gösteriyor diğerleri sinyal yok diyor. kanal taratıyorum diğer kanalllar geliyor trt ler göstermiyor. dsmart kurulumu yapıyorum full kanallar geliyor şuan için en iyisi bu trt kanalları özellikle trt 4k ve trt 1 hd ya yok yada sinyal yok kafayı kırmak üzereyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Hocam 50R5020U ( ) bu tv nasıl ustad? fıyatı panel ozellıklerı smart ozellıgı var mı wifi widi var mı goruslerını bekliyorum.

50R5020U MB130 anakartlı ve CMO AUO panel ile üretilmiş bir modeldir
Connectvity özelliği olmadığından dolayı smart wifi widi dsteği yoktur :ok

Salt tv izleyici iin panelleri nedeniyle bulunmaz nimettir ancak smart beklentisi olanların almaması gereken bir modeldir:ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ado hocam tv nin seri nosunu veriyorum tv 55 ud 8400 SN 7929132 700354 PNL :23452616 VPAZ :20273411 panel bilgisi verebilirmisiniz.
birde buna uygun çekirdek yazılımı paylaşırsanız çok sevinirim.

önemli not : ado hocam bu tv den kullanan 3-5 dostum arkadaşım var kurulum için gelen servis kanal yükleyip sinyaliniz az uyducu çağırın diyip gidiyorlar.hafta sonu iki gün uğraştım liste geliyor TRT kanalları gösteriyor diğerleri sinyal yok diyor. kanal taratıyorum diğer kanalllar geliyor trt ler göstermiyor. dsmart kurulumu yapıyorum full kanallar geliyor şuan için en iyisi bu trt kanalları özellikle trt 4k ve trt 1 hd ya yok yada sinyal yok kafayı kırmak üzereyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Paneliniz LG IPS
Yaşadığınız sorunun kaynağı ise lnb polaritesi diye düşünüyorum.
Sinyal seviye ve kalitesi değil LNB polaritesidir sorunun temeli, Çanak yakın yerde ise kontrollü bir şekilde lnb nin pozisyonunu hafif aralıklarla değiştirerek doğrı noktayı bulabilir veya arkadaşların belirttiği gibi uyducu bir arkadaşın satfinder bağlayarak ayarı yapmasını sağlamanız gerekir :ok

Uygulama gereği TV yi kurmaya veya kontrole gelen arkadaşların antene müdahale etmemesi anormal bir durum değil, malum onların sorumluluk alanı tv yi kapsar, sorunu bulup size söylemelerini takiben onların işi biter. bazen inisiyatif kullanıp düzeltiriz ancak başımıza öyle enteresan şikayetler gelir ki ''lanet olsun'' diyerek bir daha da karışmamayı tercih ederiz açıkçası :ok

Geri
Üst Alt