Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

M Çevrimdışı

Mahobasgan

Yeni Üye
27 Şub 2022
10
29
Çok da etmez. Beklentinize bağlı.
HKC'den iyidir bence.
Hiç bilgim yok. Sadece ips e göre daha iyi galiba videoda Adem abi de açıklamış yani eğer yanlış anlamadıysam kötü bir panel de değil gibi boe. Benim için açıdan çok ışık sızması ya da siyahların aşırı gri ya da mavi renk veriyor olması. Bu iki kriterde sıkıntı yaşamazsam panel iş görür benim için.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Hiç bilgim yok. Sadece ips e göre daha iyi galiba videoda Adem abi de açıklamış yani eğer yanlış anlamadıysam kötü bir panel de değil gibi boe. Benim için açıdan çok ışık sızması ya da siyahların aşırı gri ya da mavi renk veriyor olması. Bu iki kriterde sıkıntı yaşamazsam panel iş görür benim için.

BOE ise IPS'tir bence.
BOE VA panel var mıymış?

M Çevrimdışı

Mahobasgan

Yeni Üye
27 Şub 2022
10
29
BOE ise IPS'tir bence.
BOE VA panel var mıymış?
Yok galiba baktığım her kaynakta Boe ips tabanlı diye geçiyor. Ayrıca videoda 65 olan modelinden bahsediliyor, benim aldığım 55 için de bunlar geçerliyse LG panele göre de Boe daha iyi gibi geldi bana. Pek de şanssız sayılmam sanırım.

D Çevrimdışı

Diff35

Yeni Üye
1 Mar 2022
13
38
Merhaba, üstadlar rica etsem panel markasını modelini yazabilir misiniz. Sn kodunu paylaşayım.

IMG_20220308_133029.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Yok galiba baktığım her kaynakta Boe ips tabanlı diye geçiyor. Ayrıca videoda 65 olan modelinden bahsediliyor, benim aldığım 55 için de bunlar geçerliyse LG panele göre de Boe daha iyi gibi geldi bana. Pek de şanssız sayılmam sanırım.
Sizi memnun ettiyse gerisinin bir önemi yok.
Göz zevki kişiden kişiye değişir çünkü, birisine iyi gelen diğerine kötü gelebilir.
İyi günlerde kullanın.

M Çevrimdışı

mertkendir121

Yeni Üye
10 Mar 2022
8
44
Merhaba, Toshiba

24WL1A63 - Rica etsem panel ve anakart belirtirmisiniz. Emeğinize sağlık​

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt