Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

O Çevrimdışı

Orhan01

Yeni Üye
13 Şub 2022
50
35
F fikoloji,

Sayın fikoloji bu Vestel üretimi tv ler fabrika dan kutunun üstünde mavi şeritli checked yazılı bantlamı çıkıyor ? Yoksa İnternet te satan satıcılar mı kutuyu açıp sonradan Mavi şeritli checked yazan bant ı yapıştırıp gönderiyor ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji,

Sayın fikoloji bu Vestel üretimi tv ler fabrika dan kutunun üstünde mavi şeritli checked yazılı bantlamı çıkıyor ? Yoksa İnternet te satan satıcılar mı kutuyu açıp sonradan Mavi şeritli checked yazan bant ı yapıştırıp gönderiyor ?
Checked bandı kontrol bandı dir. Fabrikadan çıkar z İnternet,bayi kurumsal, ayırmaz. Kontrol edilip çıkmıştır diye not düşülmüş olur.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20220307_111739.jpg

Üstadım hangi panel kullanılmış bilgisine bakabilirmiyiz rica etsem?
auo

M Çevrimdışı

Mahobasgan

Yeni Üye
27 Şub 2022
10
30
Çok da etmez. Beklentinize bağlı.
HKC'den iyidir bence.
Hiç bilgim yok. Sadece ips e göre daha iyi galiba videoda Adem abi de açıklamış yani eğer yanlış anlamadıysam kötü bir panel de değil gibi boe. Benim için açıdan çok ışık sızması ya da siyahların aşırı gri ya da mavi renk veriyor olması. Bu iki kriterde sıkıntı yaşamazsam panel iş görür benim için.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,448
Hiç bilgim yok. Sadece ips e göre daha iyi galiba videoda Adem abi de açıklamış yani eğer yanlış anlamadıysam kötü bir panel de değil gibi boe. Benim için açıdan çok ışık sızması ya da siyahların aşırı gri ya da mavi renk veriyor olması. Bu iki kriterde sıkıntı yaşamazsam panel iş görür benim için.

BOE ise IPS'tir bence.
BOE VA panel var mıymış?

M Çevrimdışı

Mahobasgan

Yeni Üye
27 Şub 2022
10
30
BOE ise IPS'tir bence.
BOE VA panel var mıymış?
Yok galiba baktığım her kaynakta Boe ips tabanlı diye geçiyor. Ayrıca videoda 65 olan modelinden bahsediliyor, benim aldığım 55 için de bunlar geçerliyse LG panele göre de Boe daha iyi gibi geldi bana. Pek de şanssız sayılmam sanırım.

Geri
Üst Alt