Çok da etmez. Beklentinize bağlı.Bende şans yok ki zaten. Boe pişman eder mi peki ? Dezavantajı ne olur bana bu durumun ?
Checked bandı kontrol bandı dir. Fabrikadan çıkar z İnternet,bayi kurumsal, ayırmaz. Kontrol edilip çıkmıştır diye not düşülmüş olur.F fikoloji,
Sayın fikoloji bu Vestel üretimi tv ler fabrika dan kutunun üstünde mavi şeritli checked yazılı bantlamı çıkıyor ? Yoksa İnternet te satan satıcılar mı kutuyu açıp sonradan Mavi şeritli checked yazan bant ı yapıştırıp gönderiyor ?
auo
Üstadım hangi panel kullanılmış bilgisine bakabilirmiyiz rica etsem?
Boe panel ips mi? Teknik özellikleri nedir?Boe panel
Mb230 ana kart
Maalesef onvo bilgilerine ulaşamıyoruzMerhabalar.
Aşağıdaki ONVO 65 inç Tv lerde hangi paneller kullanılmış öğrenme şansımız var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
OV65500082100139
OV65500082100227
17MB171anakartMerhaba, panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim. Teşekkürler
lg ıpsmerhaba iyi çalışmalar bu televizyonu IPS panel diye aldım doğrumudur . panel bilgisi paylaşırsanız sevinirim.
merhaba iyi çalışmalar bu televizyonu IPS panel diye aldım doğrumudur . panel bilgisi paylaşırsanız sevinirim.
Üstad; hkc ve panda ile değerlendirsek yorumun ne olur?
Usta auo paneli bulmuşsun ses etme, hkc orta kalite, panda ise vasat olarak yorumlanıyor. auo ise Adem hocanın listesinde 1. sıradaÜstad; hkc ve panda ile değerlendirsek yorumun ne olur?
Adem Helvacı hocamın malum videosu var bu tv ile ilgili kafalar oradan dolayı karışık.