Teşekkür ederim ?chot PANEL
17MB170 ANAKART
Teşekkür ederim ?chot PANEL
17MB170 ANAKART
LG-BOE-HKCToshiba 55UA2063DT genelde hangi panel kullanılmakta ?
Hocam ciddi misiniz?
TV'yi gece 1 gibi kapattık ertesi gün akşam açtığımda bu şekilde açıldı evde kimse yokken böyle bir durumla karşılaşınca çok şaşırdım müşteri hizmetleri ve yetkili servisin söylediği kullanıcı hatasından olurmuş yardımcı olabilecek birisi var mı bu konu hakkında
Bu paneller Va mı Ips mi hocam,birde hangisi üzer lg mi,hkc mi boe mi? TeşekkürlerLG-BOE-HKC
Ciddi olmayacak ne var ustam makineyi kapattım açtım böyle oldu sinir oldumHocam ciddi misiniz?
Maalesef cell kırık garanti süreci devam ediyorsa bile garanti harici işlem yapılır. Kendiliğinden kırılmaz.
TV'yi gece 1 gibi kapattık ertesi gün akşam açtığımda bu şekilde açıldı evde kimse yokken böyle bir durumla karşılaşınca çok şaşırdım müşteri hizmetleri ve yetkili servisin söylediği kullanıcı hatasından olurmuş yardımcı olabilecek birisi var mı bu konu hakkında
Panel bariz bir şekilde darbe almış. Darbeyi aldığı yer belli, darbeyi nerelere yansıttığı belli. Kapattım açtım böyle oldu dendiğinde karşıdakinin aklı ile dalga geçmiş oluyorsunuz.Ciddi olmayacak ne var ustam makineyi kapattım açtım böyle oldu sinir oldum