Biraz bakındım da sanırım öyle oluyor, sizdeki hangisi acaba memnun musunuz?Hocam bende de aynı televizyon var. Anladığım kadarıyla VA olursa HKC, IPS olursa LG veya BOE oluyor.
Biraz bakındım da sanırım öyle oluyor, sizdeki hangisi acaba memnun musunuz?Hocam bende de aynı televizyon var. Anladığım kadarıyla VA olursa HKC, IPS olursa LG veya BOE oluyor.
BOE IPS çıktı benimki de. Henüz kurdurmadım. BOE'nin de kaliteli bir panel olduğunu öğrendim. Ancak yine de LG ile karşılaştırıldığında nasıl bir panel bilmiyorum. Buraya da sordum ancak yorum yapmadılar maalesef.Biraz bakındım da sanırım öyle oluyor, sizdeki hangisi acaba memnun musunuz?
boe panel
BOE panelPanel modeli, yapı tipi(va/ıps) ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim? Çok teşekkürler şimdiden.
Çok teşekkürler hocam IPS panel değil mi?BOE panel
17MB170 anakart
IPSÇok teşekkürler hocam IPS panel değil mi?
SERİNO TALEP EDİNMerhabalar, internet satıcılarından barkod bilgisi bir türlü alınamıyor. Bunun için tersine olarak barkodda panel tipini belli eden rakam(lar) var ise siz bilir kişilerin vereceği bu ip ucu ile biz satıcıdan bu kodun bulunduğu ürünü sipariş etsek. İyi günler.
chot PANEL
HKC panelMerhaba, panel bilgisi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler…