Telefondan android TV remote deneyebilirsiniz. Vestelde bu konuda pek iistekli olmuyorMerhabalar bu tv için akıllı kumandalar olmuyor. Nordica klavyeli ve pirhana ses tuşlu var ama tv de kasıyor mibox android kutuda akıcı bir şekilde çalışıyor
Telefondan android TV remote deneyebilirsiniz. Vestelde bu konuda pek iistekli olmuyorMerhabalar bu tv için akıllı kumandalar olmuyor. Nordica klavyeli ve pirhana ses tuşlu var ama tv de kasıyor mibox android kutuda akıcı bir şekilde çalışıyor
F fikoloji hocam 55u9700 ile ua9800 arasında çok kararsızım 9700 konusunda biraz daha aydınlatmanız mümkün olur mu.? Hiçbir yerde ayrıntılı bilgi yok neredeyseBence üzülecek bişey yok önümüzdeki hafta içi bu konuya değinelim. Unutursam fısılda çünkü 9700 üzerinde pek durmadım
hkcF fikoloji
Hocam merhaba
Vestel 55U9510 modeli
SN: 8678428 100932
Hangi panel kullanılmıştır bana yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler
MB181TC yeni nesil
LG panel 180 AnakartMerhaba, forumdaki ilk mesajımın bu olmasını istemezdim acaba panel ve anakart bilgisi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim. Adem beyin videolara dalayım şimdi IPS VA 120 170 180 derkenLG panel 180 Anakart
IPS panelTeşekkür ederim. Adem beyin videolara dalayım şimdi IPS VA 120 170 180 derken
Merhaba .Vestel müşteri hizmetlerine seri numarası ile sorgulama yaptım 55u9500 va panel olduğunu söylediler ama markayı söyleyemiyoruz dediler . Acaba hangi marka paneldir?IPS panel
Panda panelSelamun aleykum hocam Toshiba 58ua2063dt tv aldım bunlarda iki panel üreticisi olarak toplamda 3 panel cıkıyormus zahmet olmazsa panel üreticisi soylermisiniz resim yukluyorum
Teşekkür ederimPanda panel