Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20211211_151034.jpg
evimdeki eski tv nin panelini öğrenebilir miyim va mı ıps mi? Ona göre yeni tc seçimi yapacağım. Teşekkürler.
vestel ürünü değil

I Çevrimdışı

ibanez022

Yeni Üye
8 Kas 2021
14
38
Konusu mevcut tu yorum ve görüşlerini paylaşarak resim eklermisin, senden sonra alacaklara ışık tutmuş olursun
Elbette paylaşırım. Tv bugün geldi. Ayakları bendeki Tv sehpasına uygun olmadığı için yeni tv sehpası alana kadar kullanamayacağım. Yere kurulu vaziyette 1-2 saat kadar inceledim. Görüntü, hız ve ses inanılmaz tatmin edici düzeyde. Biraz daha kullandıktan sonra Tv nin konusuna yazarım.

Bu arada bu cihazdaki Boe panelin teknik detayları konusunda sizlerden bilgi alabilirsem mutlu olurum. LG panel gelmediği için üzülmeli miyim bilmiyorum.

Sevgiler...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Elbette paylaşırım. Tv bugün geldi. Ayakları bendeki Tv sehpasına uygun olmadığı için yeni tv sehpası alana kadar kullanamayacağım. Yere kurulu vaziyette 1-2 saat kadar inceledim. Görüntü, hız ve ses inanılmaz tatmin edici düzeyde. Biraz daha kullandıktan sonra Tv nin konusuna yazarım.

Bu arada bu cihazdaki Boe panelin teknik detayları konusunda sizlerden bilgi alabilirsem mutlu olurum. LG panel gelmediği için üzülmeli miyim bilmiyorum.

Sevgiler...
Bence üzülecek bişey yok önümüzdeki hafta içi bu konuya değinelim. Unutursam fısılda ☺️ çünkü 9700 üzerinde pek durmadım

A Çevrimdışı

Ahmet29

Yeni Üye
14 May 2017
28
Arkadaşlar Adem abi bir video attı ama bir daha dönüş yapmadı sorulara. Acaba tv nin panelinin özelliklerini görebilme durumunuz varmı? Full hd mi 720 mi ? Birşeyler mi saklanıyor bizlerden :) 720 ise geri iade edeceğim :/
32L2263DT

IMG_20211204_002936bc124ff36b734d5c9bf6970165834c70.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Sevgiler...
Boe panel renk ve yan açıdan izleme konusunda LG ye yakın isp paneldir.

Geri
Üst Alt