vestel ürünü değilevimdeki eski tv nin panelini öğrenebilir miyim va mı ıps mi? Ona göre yeni tc seçimi yapacağım. Teşekkürler.
vestel ürünü değilevimdeki eski tv nin panelini öğrenebilir miyim va mı ıps mi? Ona göre yeni tc seçimi yapacağım. Teşekkürler.
Üstteki samsung alttaki boeMerhaba, 2 tv Panel bilgisi alabilir miyim
pandaMerhabalar kolay gelsin panel bilgi alabilir miyim? 58ua2063dt
Teşekkür ederim. LG panel ile gelir sanıyordum. Boe geldi :( En azından anakart 180Üstteki samsung alttaki boe
Konusu mevcut tu yorum ve görüşlerini paylaşarak resim eklermisin, senden sonra alacaklara ışık tutmuş olursunTeşekkür ederim. LG panel ile gelir sanıyordum. Boe geldi :( En azından anakart 180
Elbette paylaşırım. Tv bugün geldi. Ayakları bendeki Tv sehpasına uygun olmadığı için yeni tv sehpası alana kadar kullanamayacağım. Yere kurulu vaziyette 1-2 saat kadar inceledim. Görüntü, hız ve ses inanılmaz tatmin edici düzeyde. Biraz daha kullandıktan sonra Tv nin konusuna yazarım.Konusu mevcut tu yorum ve görüşlerini paylaşarak resim eklermisin, senden sonra alacaklara ışık tutmuş olursun
Bence üzülecek bişey yok önümüzdeki hafta içi bu konuya değinelim. Unutursam fısılda çünkü 9700 üzerinde pek durmadımElbette paylaşırım. Tv bugün geldi. Ayakları bendeki Tv sehpasına uygun olmadığı için yeni tv sehpası alana kadar kullanamayacağım. Yere kurulu vaziyette 1-2 saat kadar inceledim. Görüntü, hız ve ses inanılmaz tatmin edici düzeyde. Biraz daha kullandıktan sonra Tv nin konusuna yazarım.
Bu arada bu cihazdaki Boe panelin teknik detayları konusunda sizlerden bilgi alabilirsem mutlu olurum. LG panel gelmediği için üzülmeli miyim bilmiyorum.
Sevgiler...
Teşekkürler. Adem Bey video çekmişti bunun için ancak frh ve ses desteği olup olmadığını söylememişti sanırım videoda. Bilgisi olan var mıdır? ?
FullArkadaşlar Adem abi bir video attı ama bir daha dönüş yapmadı sorulara. Acaba tv nin panelinin özelliklerini görebilme durumunuz varmı? Full hd mi 720 mi ? Birşeyler mi saklanıyor bizlerden 720 ise geri iade edeceğim :/
32L2263DT
Boe panel renk ve yan açıdan izleme konusunda LG ye yakın isp paneldir.Elbette paylaşırım. Tv bugün geldi. Ayakları bendeki Tv sehpasına uygun olmadığı için yeni tv sehpası alana kadar kullanamayacağım. Yere kurulu vaziyette 1-2 saat kadar inceledim. Görüntü, hız ve ses inanılmaz tatmin edici düzeyde. Biraz daha kullandıktan sonra Tv nin konusuna yazarım.
Bu arada bu cihazdaki Boe panelin teknik detayları konusunda sizlerden bilgi alabilirsem mutlu olurum. LG panel gelmediği için üzülmeli miyim bilmiyorum.
Sevgiler...
Merhabalar bu tv için akıllı kumandalar olmuyor. Nordica klavyeli ve pirhana ses tuşlu var ama tv de kasıyor mibox android kutuda akıcı bir şekilde çalışıyorAUO panel
170 Anakart