Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok sağolun hocam yardımlarınız için. Satan satıcılar buradaki siz değerli arkadaşların yanında çok bilgisizler. Tekrar sağolun. İyi geceler.
Tek dikkatimi çeken bu ürün teşhir ve ortalama günde 12 saat çalışma ile 50 gündür açık nerede ise 2 ay,
İhraç ürün alıp ücretli kurulum yaptırıp, duvar askı aparatina para verip + 2 yılla garantide kullanacağıma Vestel 3 yıl garantili, sıfır, ücretsiz kurulum alırım daha iyitabi çok uçuk bir fiyat farkı yoksa!

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok sağolun hocam yardımlarınız için. Satan satıcılar buradaki siz değerli arkadaşların yanında çok bilgisizler. Tekrar sağolun. İyi geceler.
Tek dikkatimi çeken bu ürün teşhir ve ortalama günde 12 saat çalışma ile 50 gündür açık nerede ise 2 ay,
İhraç ürün alıp ücretli kurulum yaptırıp, duvar askı aparatina para verip + 2 yılla garantide kullanacağıma Vestel 3 yıl garantili, sıfır, ücretsiz kurulum alırım daha iyitabi çok uçuk bir fiyat farkı yoksa!

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
İhraç ürün biz bilgi göremiyoruz, çok detaycı iseniz normal ürün bakın. Yada satıcıya sorun.
Çok sağolun hocam yardımlarınız için. Satan satıcılar buradaki siz değerli arkadaşların yanında çok bilgisiz ve art niyetliler. Tekrar sağolun. İyi geceler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben kapalı kutu alacam. Kurulum ücretine gerek yok VsOutlet de açıp ürünü deneyip veriyoruz dediler. İsterseniz siz yine çağırın dediler. Ayrıyeten bende normal demir askı aparatı var buna montaj yapmayı düşünüyorum.
Üründe tek sıkıntı Dahili Uydu alıcısı yok. Onunda harici bir uydu alıcısı alarak çözmeyi planlıyorum. Fiyat 2199 TL 4K HDR Smart için uygun geldi. Sen ne dersin hocam almaya değer mi?

Ürün 43 inç hocam. F fikoloji

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok sağolun hocam yardımlarınız için. Satan satıcılar buradaki siz değerli arkadaşların yanında çok bilgisiz ve art niyetliler. Tekrar sağolun. İyi geceler.

Hocam ben kapalı kutu alacam. Kurulum ücretine gerek yok VsOutlet de açıp ürünü deneyip veriyoruz dediler. İsterseniz siz yine çağırın dediler. Ayrıyeten bende normal demir askı aparatı var buna montaj yapmayı düşünüyorum.
Üründe tek sıkıntı Dahili Uydu alıcısı yok. Onunda harici bir uydu alıcısı alarak çözmeyi planlıyorum. Fiyat 2199 TL 4K HDR Smart için uygun geldi. Sen ne dersin hocam almaya değer mi?

Ürün 43 inç hocam. F fikoloji
Ne bilim bütçe uygunsa alın , dediklerimi de unutmayın.

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Ne bilim bütçe uygunsa alın , dediklerimi de unutmayın.
Hocam aynı özellikteki Artı olarak Dahili Uydu alıcılı Vestel üretimi en uygun TV 2900 TL
Bu TV 2200 TL. Arada 700 TL var. Ek olarak 100 TL ye Uydu alıcısı alsam yine arada 600TL fark var değer gibi gözüküyor.

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
MB230'da MEMC kesin açılıyor, ama Dolby'den kasıt DolbyVision ise, %100 emin değilim. MB130'da DV açılmayabiiyordu, 230'da benzer bir durum olabilir, olmayabilir.
Hocam bu MB230 lar 4 çekirdekli mi 2 çekirdekli mi? Yada MB230 lar farklı farklı olabiliyor mu?

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Şimdiye kadar iki çekirdekli bir MB230'a rastlanmadı bildiğim kadarıyla.
Hocam bu TV nin tanıtım modunda kendi ekranında 2 çekirdek yazıyor.

IMG_20210306_114748_1f35b4ef6690e137d.jpg

Şimdiye kadar iki çekirdekli bir MB230'a rastlanmadı bildiğim kadarıyla.
Hocam birde bu Tv'de dahili uydu alıcısı yok. Acaba bunu karttan mı çıkardılar devreyi. Yada varda devrenin üstünü ve Servis Menüsünden mi kapadılar? Vestel üretimlerde genel de nasıl yapıyor?

T Çevrimdışı

tes999

Yeni Üye
4 Şub 2021
6
59
Samsung panel
Mb130s ana kart
Ekranda dikey gölgeler mevcut. Daha önce servis çağırdım tv yi servise aldılar, temizledik dediler ama aynı gölgeler mevcut. Bu gölgelerin telafisi mümkün değilmi ki servis yapamıyor. Tamirci bir arkadaş ekran folyosu problemlidir diyor ama tv daha altı aylık olduğu için ona baktıramıyorum.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hocam bu TV nin tanıtım modunda kendi ekranında 2 çekirdek yazıyor.

IMG_20210306_114748_1f35b4ef6690e137d.jpg

Hocam birde bu Tv'de dahili uydu alıcısı yok. Acaba bunu karttan mı çıkardılar devreyi. Yada varda devrenin üstünü ve Servis Menüsünden mi kapadılar? Vestel üretimlerde genel de nasıl yapıyor?

Valla Vestel'in ne yapacağı belli olmuyor. Anakartı üreten kendisi olduğu için tuner çipini koymamış olma ihtimali çok yüksek. (Subwoofer olmayan modellerde subwoofer amfi çipini veya MEMC olmayan MB100 serisi kartlara video işlemcisini koymuyor.) Onu anlamak için ya anakartın resminin olması lazım, ya da modlamayla açıp çalışıp çalışmadığına bakmak lazım.

2 çekirdek yazıyorsa inanmaktan başka çaremiz yok. MB230'lar işlemci gücü olarak MB130'lara göre çok daha hızlı olduğu için; en kötü ihtimalle MB130'a yakın bir performans verecektir. Buradan hareketle, -bence- gerçekten 2 çekirdek olsa bile kullanım olarak idare edecektir.

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Valla Vestel'in ne yapacağı belli olmuyor. Anakartı üreten kendisi olduğu için tuner çipini koymamış olma ihtimali çok yüksek. (Subwoofer olmayan modellerde subwoofer amfi çipini veya MEMC olmayan MB100 serisi kartlara video işlemcisini koymuyor.) Onu anlamak için ya anakartın resminin olması lazım, ya da modlamayla açıp çalışıp çalışmadığına bakmak lazım.

2 çekirdek yazıyorsa inanmaktan başka çaremiz yok. MB230'lar işlemci gücü olarak MB130'lara göre çok daha hızlı olduğu için; en kötü ihtimalle MB130'a yakın bir performans verecektir. Buradan hareketle, -bence- gerçekten 2 çekirdek olsa bile kullanım olarak idare edecektir.
Hocam Vestelde İşlemci Anakarta bağlı mı geliyor? Yoksa Vestel kendisi sonradan mı işlemciyi takıyor.

Geri
Üst Alt