By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Bilmiyorum sizi de yanlış bilgilendirmek istemem.Üstadlar birde bişey sormak istiyorum. Bu VsOutlet lerde Personel indirimi oluyor mu?
By_Trol F fikoloji TEKNOwest
Bilmiyorum sizi de yanlış bilgilendirmek istemem.Üstadlar birde bişey sormak istiyorum. Bu VsOutlet lerde Personel indirimi oluyor mu?
Vestelde çalıştığım zamanlarda vardı, outlet de son zamanlarda usulsüzlük nedeni ile kalkması gundemede idi ne oldu bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üstadlar birde bişey sormak istiyorum. Bu VsOutlet lerde Personel indirimi oluyor mu?
Teşekkürler Hocam Hı levellerin panellerine bakma şansınız varmıEklediğiniz barkodların üç tanesine baktım.
Önemli - VESTEL Panel Bilgi hattı
Evet Hocam attığım resimlerdeki paneller nelerdir acaba aydınlatırsanız sevinirimtavsiyeforumu.com
32HL700 8585700 hkc panel mb211s
F fikoloji hocam size zahmet oluyor Kusuruma bakmayın teşekkür ederim
F fikoloji TEKNOwest
F fikoloji Hocam çok teşekkürler şimdiden vakit ayırdığınız için
Boe panel mb230 ana kart
İkiside hkc panel mb211sHocam ilginiz için teşekkür ederim
Bu ürünlere de bakma şansımız varmı
Daha önceden 43l2863dat almıştık
MB 211s LG panel di
Hkc nin veya boe nin LG den ne gibi farkı vardır
Hocam panel bilgilerine bakma şansınız varmı?Panel bilgilerini öğrenebilir miyim hocam.IPS mi VA Panel mi? Şimdiden teşekkürler.
Hocam nasıldır bu Panel ve Anakart?Boe panel mb230 ana kart
LG panelHocam panel bilgilerine bakma şansınız varmı?
SamsungMerhaba,
Panel bilgisi paylaşır mısınız. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
65ul2063dt
İhraç ürün için yorum yapamam farklı olabilir. Boe güzel panel, TV hızlı ise 4cekirdek 2 çekirdek fark etmezHocam nasıldır bu Panel ve Anakart?
Birde Mb230 4 çekirdek değilmiydi. Tv nin tanıtım modu açık orada kendi ekranında 2 çekirdek diye geçiyor.