Adem Helvacıİnternette baktım ama bulamadım.Bu bilgiye nasıl ulaşabilirim acaba?
Adem Helvacıİnternette baktım ama bulamadım.Bu bilgiye nasıl ulaşabilirim acaba?
Hareketli sahnelerde olan problem cihazın kendisini kullanarak (usb vs...) oynatılan görüntüler mi? Harici bir media player ile oynatılan görüntülerde de böyle bir sorun yaşanıyor mu acaba? 4k değil full HD 2480p gibi izlenen media'lar mesela...Öyle ölü bir TV değil ama bilemiyorum kullanana sormak lazım özellikle hareketli sahnelerde şikayet alıyor onun dışında sorun yok
YouTube, Netflix, dahili harici yandan sağdan soldan USB ile ? yani çok güzel ve seri bir TV, görüntü de güzel ama aksiyon sahnelerinde adam silahı çıkartıp ateş edoyor ya sanki yavaşlatma verip üstüne hızlı sarmış 2 görüntüyü birleştiriyor gibi.Hareketli sahnelerde olan problem cihazın kendisini kullanarak (usb vs...) oynatılan görüntüler mi? Harici bir media player ile oynatılan görüntülerde de böyle bir sorun yaşanıyor mu acaba? 4k değil full HD 2480p gibi izlenen media'lar mesela...
"Çizik kısımlar bu çektiğiniz barkodalarin karşı tarafındaki alanda"Hayır bunu Vestel bilir. Ayrıca satıcı. A b c revizyon şekilde siralaniyor. Kimi çizik kimi tamir. Çizik kısımlar bu çektiğiniz barkodalarin karşı tarafındaki alanda
TV kutu 4 köşe doğru mu, seri numarası aldığın dar kısım sağ tarafı olsun, diğer 2 geniş taraf TV arka ve ön kısmı olsun. Sol dar kısımda aynı bu barkodlar gibi revizyon barkodu var orada revizyon sınıfı, hatayı gösteren bir şema var."Çizik kısımlar bu çektiğiniz barkodalarin karşı tarafındaki alanda"
Demişsiniz hocam anlamadım ben ne demek istediğinizi biraz daha açabilir misiniz?
Tamam hocam çok sağolasın. Onlarada bakayım.TV kutu 4 köşe doğru mu, seri numarası aldığın dar kısım sağ tarafı olsun, diğer 2 geniş taraf TV arka ve ön kısmı olsun. Sol dar kısımda aynı bu barkodlar gibi revizyon barkodu var orada revizyon sınıfı, hatayı gösteren bir şema var.
Auo panel. Mb97 ana kart
Merhaba Ürünün panelini öğrenebilir miyim?
hkc panel
İyi Günler. Yeni aldığım 50U9500 Tv nin Paneli hakkında bilgi verirseniz sevinirim.