Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

S Çevrimdışı

soulless 

Yeni Üye
6 Ocak 2021
47
47
Öyle ölü bir TV değil ama bilemiyorum kullanana sormak lazım özellikle hareketli sahnelerde şikayet alıyor onun dışında sorun yok
Hareketli sahnelerde olan problem cihazın kendisini kullanarak (usb vs...) oynatılan görüntüler mi? Harici bir media player ile oynatılan görüntülerde de böyle bir sorun yaşanıyor mu acaba? 4k değil full HD 2480p gibi izlenen media'lar mesela...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hareketli sahnelerde olan problem cihazın kendisini kullanarak (usb vs...) oynatılan görüntüler mi? Harici bir media player ile oynatılan görüntülerde de böyle bir sorun yaşanıyor mu acaba? 4k değil full HD 2480p gibi izlenen media'lar mesela...
YouTube, Netflix, dahili harici yandan sağdan soldan USB ile ? yani çok güzel ve seri bir TV, görüntü de güzel ama aksiyon sahnelerinde adam silahı çıkartıp ateş edoyor ya sanki yavaşlatma verip üstüne hızlı sarmış 2 görüntüyü birleştiriyor gibi.
Tabi bazı ayarları yaparak bunu minimuma indirebilirsiniz. Örnek memc kapalı, micro düşük, görüntü düzeltme kapalı gibi

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Hayır bunu Vestel bilir. Ayrıca satıcı. A b c revizyon şekilde siralaniyor. Kimi çizik kimi tamir. Çizik kısımlar bu çektiğiniz barkodalarin karşı tarafındaki alanda
"Çizik kısımlar bu çektiğiniz barkodalarin karşı tarafındaki alanda"
Demişsiniz hocam anlamadım ben ne demek istediğinizi biraz daha açabilir misiniz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
"Çizik kısımlar bu çektiğiniz barkodalarin karşı tarafındaki alanda"
Demişsiniz hocam anlamadım ben ne demek istediğinizi biraz daha açabilir misiniz?
TV kutu 4 köşe doğru mu, seri numarası aldığın dar kısım sağ tarafı olsun, diğer 2 geniş taraf TV arka ve ön kısmı olsun. Sol dar kısımda aynı bu barkodlar gibi revizyon barkodu var orada revizyon sınıfı, hatayı gösteren bir şema var.

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
TV kutu 4 köşe doğru mu, seri numarası aldığın dar kısım sağ tarafı olsun, diğer 2 geniş taraf TV arka ve ön kısmı olsun. Sol dar kısımda aynı bu barkodlar gibi revizyon barkodu var orada revizyon sınıfı, hatayı gösteren bir şema var.
Tamam hocam çok sağolasın. Onlarada bakayım.

B Çevrimdışı

birgecevakti

Yeni Üye
18 Şub 2021
38
39
BEYAZ-22FA7100.jpg

Merhaba Ürünün panelini öğrenebilir miyim?

E Çevrimdışı

EnginMath

Yeni Üye
25 Şub 2021
13
40
Merhaba,
Panel bilgisi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler
20210303_165150fbfca6a20c9c1bc4.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

aktekke

Yeni Üye
7 Şub 2021
2
53
IMG-20210303-WA0003.jpg

İyi Günler. Yeni aldığım 50U9500 Tv nin Paneli hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

B Çevrimdışı

birgecevakti

Yeni Üye
18 Şub 2021
38
39
ürünün panel bilgisini rica edebilir miyim

BEYAZ-22FA7100-2.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ürünün panel bilgisini rica edebilir miyim

BEYAZ-22FA7100-3.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi: