Hocam almadım ürünü sen Uydu alıcısı var dersen alacam.Sanırım ihraç ürün , kurulum sonrası menü 4725 yapın
Hocam almadım ürünü sen Uydu alıcısı var dersen alacam.Sanırım ihraç ürün , kurulum sonrası menü 4725 yapın
He anladım, üstünde uydu alıcılı yazıyor ama ?Hocam almadım ürünü sen Uydu alıcısı var dersen alacam.
Birincisi benim için model vasat ikincisi boyutta kullanılan panel kalitesi,
Hocam bu DVB-S yok resimde.He anladım, üstünde uydu alıcılı yazıyor ama ?
İlk attığın resimlerde uydu alıcılı yazıyordu diğer resimler net değil , arkada LNB girişi yokmuyudu acaba ?Hocam bu DVB-S yok resimde.
Bu yanıtı vermişsiniz ama forumda baktım, sorunlu modelmiş. Fiyatı da çok uygun olunca alayım demiştim. Zira sadece TV olarak kullanacağım. Media player ve android box gibi aletlerle... İş görmez mi?Chot panel mb230 ana kart
Hayır bunu Vestel bilir. Ayrıca satıcı. A b c revizyon şekilde siralaniyor. Kimi çizik kimi tamir. Çizik kısımlar bu çektiğiniz barkodalarin karşı tarafındaki alandaHocam Revizyonlu ürünlerin Revizyon sebebi gözüküyor mu?
Öyle ölü bir TV değil ama bilemiyorum kullanana sormak lazım özellikle hareketli sahnelerde şikayet alıyor onun dışında sorun yokBu yanıtı vermişsiniz ama forumda baktım, sorunlu modelmiş. Fiyatı da çok uygun olunca alayım demiştim. Zira sadece TV olarak kullanacağım. Media player ve android box gibi aletlerle... İş görmez mi?
F fikoloji
Sony biz bakmıyoruz. Başlıkta olduğu gibi Vestel ve üretimleri panel bilgi hattıKD55XG8196BAEP SONY Marka TV'nin panel özelliklerini merak ediyorum.Seri numarası:6010167 Yardimcı olabilirseniz çok sevinirim.
İnternette baktım ama bulamadım.Bu bilgiye nasıl ulaşabilirim acaba?Sony biz bakmıyoruz. Başlıkta olduğu gibi Vestel ve üretimleri panel bilgi hattı