vanosfer
Aktif Üye
- 17 Ocak 2019
- 293
Merhaba. VPAZ vs bilgileri şu an elimde yok ancak,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'lerde panel seçenekleri nedir?Merhaba. VPAZ, SN vs bilgileri şu an elimde yok ancak,Barkod veya servis menü resmi eklerseniz ben ve arkadaşlarım size yardımcı oluruz.
Bu linki de inceleyebilirsiniz.
Vestel ve Vestel Üretimi Tv lerin Model Anakart Panel Bilgileri
vestel panel bilgi hattındaki gönderimin aynısıdır. arayanların daha kolay bulması için yeni bir konu açma ihtiyacı hasıl oldu. anakart bilgisi kesindir. karma panel kullanan modelleri '' / '' işareti ile ayırdım. kesin panel bilgisi için seri no ile vestel panel bilgi hattına yazınız...tavsiyeforumu.com
43UA3A63DT İLE 43UA9800 karşılaştırma yaptım özellikleri aynı gibi hangisinin paneli ana kartı iyidir abi hepsiburada dan almayı düşünüyorum sıkıntı olur muSamsung model mb170 ana kart
Arkadaşlar merhaba,
25.02.2021de A101 e Toshiba 65UL2063DT gelecek. Karma Panel kullanılıyormuş. Hangi paneller olduğunu bilen var mı? Ve bu paneller Va mı Ips mi?
43UA3A63DT İLE 43UA9800 karşılaştırma yaptım özellikleri aynı gibi hangisinin paneli ana kartı iyidir abi hepsiburada dan almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu
Panel fiyatını mi soruyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Panel ne k adar?
Chot panel
Merhabalar! Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
Toshibalarda da sabit bir marka kullanılmıyor galiba değil mi?
Teşekkürler
Teşekkürler. LG, BOE, SAMSUNG.65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL
65UL2063DT Teknik Özellikler 4K Ultra HD 3840 x 2160 HDMI GİRİŞİ: 3 USB GİRİŞİ:2 CEC_ARC : VAR scart: Via RCA SPDİF: OPTIC OUT SES: DTS TruSurround+DTS HD SES CIKIS GUCU 2x12W SPEAKER BOX : VAR HDR: HDR10+DOLBY VISION LED TİPİ: D-LED DLNA/AVS : VAR NETFLIX :VAR AMAZON...tavsiyeforumu.com
İns bitane daha üretime koymazlar.Teşekkürler. LG, BOE, SAMSUNG.
Sipariş verdim. Hayırlısı olsun
9xxxxx ile başlayan seri nolar bizim arşivimizde yok , TV sizde ise menü 4725 yapınF fikoloji merhaba,
9529061900002
9529064900002
Acaba iki ürünün panel tipleri konusunda desteğinizi rica edebilir miyim. ıps va gibi..
tepkime süresi,
panel hz değeri
panel nıt değer gibi bilgileri nedir acaba.