TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
samsung va panel
samsung va panel
Teşekkür ederim cevabın için. Birde m230 anakartların görüntü işlemesiyle ilgili genel şikayetler var, özelikle hareketli sahnelerde sıkıntılı gerçekten. Android tv box alarak bu sorunun önüne geçebilirmiyiz peki? Mesela bir 4k mi box alsam paneli tam performanslı kullanabilirmiyim? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederimsamsung va panel
MB230 Anakart![]()
Selamlar panel marka ve tip bilgisi alabilmemiz mümkün müdür? Şimdiden çok teşekkürler hocam.
Maalesef IPS , VA , iyi , kötü panel yorumu yapmıyorum.Hocam çok teşekkürler, bu 65U9500 modelinde karmada olsa hep ips panel mi kullanılıyor?
Bu konuda sizeArkadaşlar Philips 32 pfs 5803 ve 6805 bu iki model hangi paneli kullanıyor ips panel kullanan bir tv almak için araştırıyorum yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederimBy_Trol
Panel bilgisi net cevap için satın aldıysanız servis menü resmi ekleyin.![]()
panel ve anakart bilgisini öğrenebilir miyiz
Online olduğunda bakar.
Arkadaş bu neAdem Helvacı ustaymış yüzümüze bakmıyor cevap vermiyor ilk defa led tv alacak olduk karar veremedim yardım dedik nerde ustayı bulmak mümkünmü bu gün cevap verdin verdin yarın ulaştırma Bakanlığı tarafından aranacaksın
Adem Helvacı usta ??
Yok usta adamına göre cevap veriyor on gündür ismini alıntı yaparak kaç kere yazdım hiç cevap filan yok yapacak bişey yokOnline olduğunda bakar.![]()
Şahsi işi , panel onarım , bilinçli tüketici derneği , video çekimleri , forum , aile vs sadece biraz yoğun siz yinede umutsuz olmayın ilgilenir.Yok usta adamına göre cevap veriyor on gündür ismini alıntı yaparak kaç kere yazdım hiç cevap filan yok yapacak bişey yokAdem Helvacı usta da haklı her kafadan ses geliyor hangi birine cevap verecek