Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
38
MB230 Anakart
BOE Panel
Bugun itibariyle şunu anladım boe panele ön yargı vardı çünkü çin üretimi olduğu için ama dev bir TV olmasına rağmen görüntüler keskin açıkçası ozelliklede parasına göre ben TV yi beğendim eğer dolar pahalı olmasa geçen ay bu TV 4 binlerde idi su an 6000 sitelerde fiyatı var en ucuzu 5300 TL ben 4700 TL ye aldım daha iyileri var mı elbette var ama parasida ona göre Vestel in LG IPS panelini de kullandım şu anki boe IPS panel in önceki Vestelin kullandığı LG IPS panelden bir farkı olmadığını gördüm dayaniklilik nasıldır tabi onu bilemem boe gelmesin diye dua ediyordum ama şans diyordum ne gelirse dedim çünkü Ferhat kardeşime de boe geldi özet olarak aldık artık bir defa ilk izlenim olumlu daha detaylı bilgi sunacam by trol üstad panel bilgisi içinde teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20201113_193245.jpg
IMG_20201113_193223.jpg

Değerli üstadlar TV de Dolby vision yok nedeni nedir acaba normalde var ama biliyorum

IMG_20201113_194003.jpg

TV ye güncel yazılım geldi şu an şaşırtıcı

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Bugun itibariyle şunu anladım boe panele ön yargı vardı çünkü çin üretimi olduğu için ama dev bir TV olmasına rağmen görüntüler keskin açıkçası ozelliklede parasına göre ben TV yi beğendim eğer dolar pahalı olmasa geçen ay bu TV 4 binlerde idi su an 6000 sitelerde fiyatı var en ucuzu 5300 TL ben 4700 TL ye aldım daha iyileri var mı elbette var ama parasida ona göre Vestel in LG IPS panelini de kullandım şu anki boe IPS panel in önceki Vestelin kullandığı LG IPS panelden bir farkı olmadığını gördüm dayaniklilik nasıldır tabi onu bilemem boe gelmesin diye dua ediyordum ama şans diyordum ne gelirse dedim çünkü Ferhat kardeşime de boe geldi özet olarak aldık artık bir defa ilk izlenim olumlu daha detaylı bilgi sunacam by trol üstad panel bilgisi içinde teşekkürler

IMG_20201113_193245.jpg
IMG_20201113_193223.jpg

Değerli üstadlar TV de Dolby vision yok nedeni nedir acaba normalde var ama biliyorum

IMG_20201113_194003.jpg

TV ye güncel yazılım geldi şu an şaşırtıcı
Rica ederim hayırlı olsun güncellemeyi yükleyin.

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
38
Rica ederim hayırlı olsun güncellemeyi yükleyin.
Sevgili by trol ne diyorsun bu Dolby vision işine geçmişte diğer 55 inç 4k TV de ana kart değiştiğinde Dolby vision yok olduydu servis zaten bir şey bilmiyor dolby vision nedir diyor genel merkeze sordu onlarda ful yazılım yükleyip Dolby vision ibaresi gelmişti bu benim geçmiş tecrübem peki bu TV de sıfır fabrika çıkışı TV de neden Dolby vision yazısı yok hem menü de yok hem YouTube dolb vision video açtığımda yine ibare yok

Arkadaşlar sizden cevap beklerken bir yandan da araştırma yaptım iş ana kartta bitiyor zaten YouTube de yeni TV alıp ürün tanıtımı yapan 55u9500 TV incelemesinde menü tuşuna basarken ekran ayarlarında onlarda da Dolby vision olmadığını gördüm sevgili ustalar Dolby vision ibaresi neden yoktur menü de olmasa dahi neden YouTube videolarında hdr yazısının çıktığı gibi çıkmamaktadır bizleri aydınlatır misiniz

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Sevgili by trol ne diyorsun bu Dolby vision işine geçmişte diğer 55 inç 4k TV de ana kart değiştiğinde Dolby vision yok olduydu servis zaten bir şey bilmiyor dolby vision nedir diyor genel merkeze sordu onlarda ful yazılım yükleyip Dolby vision ibaresi gelmişti bu benim geçmiş tecrübem peki bu TV de sıfır fabrika çıkışı TV de neden Dolby vision yazısı yok hem menü de yok hem YouTube dolb vision video açtığımda yine ibare yok

Arkadaşlar sizden cevap beklerken bir yandan da araştırma yaptım iş ana kartta bitiyor zaten YouTube de yeni TV alıp ürün tanıtımı yapan 55u9500 TV incelemesinde menü tuşuna basarken ekran ayarlarında onlarda da Dolby vision olmadığını gördüm sevgili ustalar Dolby vision ibaresi neden yoktur menü de olmasa dahi neden YouTube videolarında hdr yazısının çıktığı gibi çıkmamaktadır bizleri aydınlatır misiniz
Sizin tv nizin dovi özelligi var mi? Dolby vision paneliniz ile alakalidir, anakartla alakali degildir.

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
38
Sizin tv nizin dovi özelligi var mi? Dolby vision paneliniz ile alakalidir, anakartla alakali degildir.
Kutuda yazıyor ürünü almadan ürünün resmi sitesinde yaziyor ana karta bağlama sebebim şu 55u9500 gördüm YouTube de ürünu alan bir kişi inceliyordu onda da Dolby vision yoktu menü de o da mb230 ana kart ama vestelin tüm 4k yeni tvlerinde dolbiy vision özelliği var ama görünmüyor ya yazılımsal olarak göz boyama ya da gerçekten yok ya da var panelde ekranda görünmüyor uzman arkadaşlar aydınlatırsa bilgi sahibi oluruz

Arkadaşlar size tam derdimi anlatacak görüntüyü buldum menü de bu ibare yok

Screenshot_2020-11-13-21-25-59-154_com.android.chrome.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
linkteki modlama konusunda modlama basliginda resim paylastim,ayni anakart bende de var ama ben hic bir youtube videosunda dovi ayari görmedim,usb den dovi icerikli videolarda secenekler ortaya cikiyor.Benim dikkatimi ceken resimini paylastiginiz ekran ayarlarinda dovi yok,modlama ile dovi yi acabilirsiniz..Sanirim güncelleme kaynakli ekran ayarlarinda olmasi gereken dovi seceneginiz kayboldu.

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
38
linkteki modlama konusunda modlama basliginda resim paylastim,ayni anakart bende de var ama ben hic bir youtube videosunda dovi ayari görmedim,usb den dovi icerikli videolarda secenekler ortaya cikiyor.Benim dikkatimi ceken resimini paylastiginiz ekran ayarlarinda dovi yok,modlama ile dovi yi acabilirsiniz..Sanirim güncelleme kaynakli ekran ayarlarinda olmasi gereken dovi seceneginiz kayboldu.
Bence yazılımsal görünmüyor geçmişte diğer TV de yaşadım

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bence yazılımsal görünmüyor geçmişte diğer TV de yaşadım
Dovi eger paneliniz destekliyorsa aktif olan bir özellik ,modlama ile acsanizda calisan bir özellik degil donaniminizin desteklemesi gerekir.Az önce sizin ekran ayarlarinizi görünce tv yi kontrol ettim,dün ki full yazilim konusunda da mesajim var dovi özellikli ful yazilim indirip yükledim ,ve güncelleme yaptim. Dovi secenegi bende ki ekran ayarlarinda yok.Modlama ile acarim sorun yok cünki benim panelim destekliyor.Ama youtube da secenek cikacak diye beklemeyin youtube videolarda dovi secenegi cikmiyor.Ayrica sizde ekran ayarlarinda bu secenek zaten yok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar kurulum yapıldı hangi panel kullanıldı bilmiyorum fikolojiden yada teknowest ustalardan cevap bekliyorum ilk izlenim muhteşem ulusal yayınlarda özellikle olumsuz okuduğu m yorumlara rağmen TV yi indirimde aldım ve şansıma dedim TV nin renk kalitesi ve keskinlik gayet güzel akşam evde detaylı inceleyecem ekran resmini aşağı da paylasacam ama bir sıkıntı var YouTube de ki 4k dolb vision videolarda Dolby vision seçeneği çıkmadı ayrica menü ye girdiğimde önceki tvlerde dolb vision bildir açık yada kapalı seçeneği çıkardı TV de Dolby vision yazısı hiç yok bu durum nedir sizce Regal 55 inç tvmde yıllar önce ana kart değiştiğinde de böyle olmuştu servis full yazılım atıp yeniden kurmuştu

IMG_20201113_164241.jpg
Ne yazikki ben yardımcı olamıyorum Nedim abi

Geri
Üst Alt