Anakart MB230Merhaba,
Panel, tazeleme hızı, vb. bilgilerini rica edebilir miyim ?
SN: 8456204 000078
PNL: 23641225
Teşekkürlerimle...
Anakart MB130Merhaba.
Öncelikle teşekkürler, televizyon alırken forumdaki tavsiyeler üzerinden ilerledim, iyi ki varsınız
Rica etsem panel bilgisini öğrenebilir miyim?
![]()
TeşekkürlerAnakart MB130
Panel PANDA
Rica ederim.Teşekkürler![]()
Merhaba,Anakart MB230
Panel BOE
Tv yi satın aldınız mı?Merhaba,
Bilgi için teşekkür ederim. Sanırım aşağıda link’i bulunan panel o zaman. Markayı ilk defa duyuyorum nasıldır iyi midir sizin fikrinizce ? Ayrıca bu panel ips mi yoksa va mı oluyor bilginiz var mı acaba ?
Teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet kullanımda 3 aydır. Fiyat odaklı bir alım oldu. Özellikle DolbyVision sonrasında HDR performansı güzel. Sadece 60fps 4k bir youtube videosunu 2 kat hızlı oynatmaya kalktığımda sıkıntı gözlemliyorum.Tv yi satın aldınız mı?
Hayırlı olsun. Her panelin artısı , eksisi vardır.Evet kullanımda 3 aydır. Fiyat odaklı bir alım oldu. Özellikle DolbyVision sonrasında HDR performansı güzel. Sadece 60fps 4k bir youtube videosunu 2 kat hızlı oynatmaya kalktığımda sıkıntı gözlemliyorum.
Yorumlarınız nedir BOE hakkında sanırım güzel bir yorum gelmeyecek fakat panelook da bu boe yi kullanılan diğer samsung ve lg panel ile karşılaştırdığımda (forumda tv modelimde 3 adet panelinde hangisi olduğu verilmiş bana boe denk geldi yorumunuza binaen) renk gamutu ve performansı daha iyi. Bu panel va mıdır ips midir ?
Teşekkürler.Hayırlı olsun.
MB230 Anakart![]()
Panel modelini öğrenebilir miyim
Teşekkürler.