By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Senin her kese yardımcı olduğunu her kes biliyor forum ortamında ve güncel hayatta ufak tefek kırgınlıklar her keste her konuda olabiliyor fazla kafaya takmamak lazım kırğınlığın uzayıp farklı boyutlara gitmemesi için kendince en uygun olanı yapmışsın tartışmaya dönüşmemiş.Anladım abi , teşekkürler, hayırlı akşamlar.
Ben konuşmayı bilmeyen herkesi hakir görüyor musum. Halbuki herkese yardım ediyordum, evet nedimm kapalı artık bana , görmüyorum mesajlarını. Kötü birşey de demedim onun iyiliği için başka markaya yönelmesini istedim.
Sen ben veya diğer arkadaşlar karşılıksız yardımda bulunduğumuzu kimse unutmasın. Ayrıca çakallık yapıp kimse Multi hesap açarak ulaşmaya çalışmasın. Ki dün bamladik.
Nedim abi benden büyük ve eski hiç bir zamanda kırıcı bişey demedim. Mesajlarım duruyor. Ben tarismaya dönmemesi için susarak çekildim kenara. Şunu da yapabilirdim ben modrotrluk yapmıyorum , bazı yetkilerim de var. Derdim kardeşim ben bu adama taktım, silin hesabını , hor görseydim , kibirli olsa idim bunu yapardım. Sonuçta burası başka bir forum yada site değil. Uymamistir beni sevmemiş veya verdiğim yanıt zoruna gitmiş olabilir bu nedenle konuyu kapadım.
Ben hala abiye kızmadım sadece engelledim bende gözükmüyor , konularımi hala gorebilir mesajlarimi gorebiliyor ama ben görmüyorum.
Saygılarımla.