hkc panelMerhaba,
Panel ve kart bilgisi alabilir miyim?
![]()
TV tavisye konusunda destek alınız burası panel bilgisidir. İsterseniz sağ üste arama motoru var oradanda bilgi toplayabilirsinizAdem Bey merhaba Manisalıyım ve illa vestel ürünü alacağım doğduğumdan şehrimizn gururu VESTEL kullanıyorum.Daha önce fınlux kullandığım içim memnundum Geçtiğmz hafta portaldan REGAL 55R7560ua aldım fakat renleri pek içime sinmedi ekranın yan açıdan baktığımızda renk farkı çok var geri vereceğim onun yerine VESTEL 58U9400 alacağım daha iyi bir televizyon mudur arada1200 tl gibi fark oynuyor sizce Vestele güveniyorum açıkçası ama aynı panel midir vestel alayım mı regal kalsın mı? İkisinin de linklerini atıyorum size
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.cevabınız için şimdiden teşekkürler
![]()
Merhaba foruma yeni üye oldum bu üründe ki panel nedir acaba?yarın ona göre gidip alacağım
Hkc panelSelam, A101 50uhl650 siparis vermistim 50uhl670 geldi. Panel kontrolü yapabilir misiniz. Teşekkürler.
![]()
TV tavisye konusunda destek alınız burası panel bilgisidir. İsterseniz sağ üste arama motoru var oradanda bilgi toplayabilirsiniz
Hkc panel
Mb230 ana kart
Evet görüntü anlamında gözle görülür farklar var. Ben hkc paneli pek beğenmiyorum. Tabi kullanıcıların begenini de var. Kim bunlar ; dedem, ninem, teyzem. Yada tüplü TV den lede geçenler ?Selamlar Hkc panel ile Panda panel arasında fark var mı? Almayı düşünüyorum ama arkadaşa geldiği gibi 650 değil de 670 gelirse iade edilmeli mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Selamlar Hkc panel ile Panda panel arasında fark var mı? Almayı düşünüyorum ama arkadaşa geldiği gibi
Tabi burada kimseyi rencide yada assagilama derdim yok, sadece benim düşüncem. Biraz zevkler ve renkler diyelimEvet görüntü anlamında gözle görülür farklar var. Ben hkc paneli pek beğenmiyorum. Tabi kullanıcıların begenini de var. Kim bunlar ; dedem, ninem, teyzem. Yada tüplü TV den lede geçenler ?
650 yazıp 670 göndermezler umarım.Evet görüntü anlamında gözle görülür farklar var. Ben hkc paneli pek beğenmiyorum. Tabi kullanıcıların begenini de var. Kim bunlar ; dedem, ninem, teyzem. Yada tüplü TV den lede geçenler ?