Sana zahmet link alabilir miyim?diğer mesajlarda farklı marka gördüm diye hatırlıyorum. onun için sormuştum. bilginiz yoksa sağlık olsun. F fikoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sana zahmet link alabilir miyim?diğer mesajlarda farklı marka gördüm diye hatırlıyorum. onun için sormuştum. bilginiz yoksa sağlık olsun. F fikoloji
Boe panelMerhaba,
Panel ve kart bilgisini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
üzgünüm link yok. eski mesajlara rastgele bakarken gördüm diye hatırladım. belki de yanıldımSana zahmet link alabilir miyim?
Büyük ihtimalleüzgünüm link yok. eski mesajlara rastgele bakarken gördüm diye hatırladım. belki de yanıldım
Bir önceki resimleri baz alarak örnek alabilirsiniz. Bu seri numarası değildir. Lütfen Sn ile başlayan etiketi ekleyinizMerhaba,
Bu ürünün paneli ve kartını öğrenebilir miyim?
En düşük segment TV bu , özellikle mutfak , balkon gibi yerlerde yüksekte ise sinir bozucu, LG panel olmasına rağmen aydınlık değildir. Ucuz etin yahnisi hesabı. Hem mb82 ana kart hemde TFT panel. Servis buna hangi akla hizmet panel değişimi yapmış ...
Merhaba bende bu cihazdan ikitane var is yerinde ve evde , evdeki cok guzel cok aydinlik mukemmel kalitedeyken bu resimdeki cihaz asiri kotu hangi acidan bakarsaniz bakin karanlik robot resim gibi gorunuyor dumduz onundne dik bakarsaniz belli oluyor ama okdar karanlikki insanlar siyahi gibi gorunuyor servisden degisim geldi paneli yine ayni sorun panelde degil kalitesindeymis nasil bu kadar kotu olabiliyor panel hakkinda bilgi verirmisiniz
bu ürün vestel üretimi ürünlerden değil...sunny üretim türkiye.. orjinal samsung ürettiği tv ...panel zaten malum VA panel standart
panel ve anakart bilgisi nedir? birde va mı ıps mi?
Bilemiyorum hocam ancak bu mor rengi evin mutfaginda pembesi var okadar iyiki onunda atarim seri no anlarsiniz cihaz hakkindan fazlasini veriyor cok ilginc ama bu rezaletEn düşük segment TV bu , özellikle mutfak , balkon gibi yerlerde yüksekte ise sinir bozucu, LG panel olmasına rağmen aydınlık değildir. Ucuz etin yahnisi hesabı. Hem mb82 ana kart hemde TFT panel. Servis buna hangi akla hizmet panel değişimi yapmış ...
samsung panelMerhabalar resimdeki ürün için panel ve anakart bilgisi alabilir miyim
Hayırlı olsun Vestel yurt dışı üretimine ait bir üründür yani ihraç fazlası. Hkc panel kullanılmış , mb230 da ana kart mevcuttur 2020 7. Ay üretimidir. 2 yıl Vestel guvencesindedir.Merhaba
Ürünü VsOutlet N11 mağazasından 2,266 TL ye aldım. Dikom marka hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım öncesinde. Hatta kuruluma gelen servis çalışanları bile yeni görmüş. Ben ürünün duruşundan ve malzeme kalitesinden memnun kaldım hatta gelen arkadaşlar da beğendi.
Bilgi veren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
Dikom 50U02 hakkında bilgisi olan var mı?
N11 üzerinde vsoutlet tarafından satılıyor. Anakart ve panel bilgisi öğrenme şansımız var mı @fikoloji ?tavsiyeforumu.com