Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
IMG-20200728-WA0053.jpg

Panel bilgisi rica edebilir miyim

1 Çevrimdışı

19can84

Yeni Üye
16 Tem 2020
6
40
Hayırlı olsun. regal-tr.com da Tv'nin ayakları silver yazıyor ama resimlerde siyah. Sizin tv de ayaklar hangi renk çıktı. Resim atarsanız sevinirim.

ayaklar siyah.

dolby audio var. hdr 10 var.

xbox one x'e bağladığımda (xbox tv'nin özeliklerini bir şekilde okuyor) dolby vision var diyor. Ama menüsünde dolby vision'a dair bir şey göremedim. kullanım klavuzu çok kötü, ne teknik ne kullanım olarak hiç bir şey yazmıyor desem yeridir dolayısı ile oradan da kontrol edemedim.

tv'yi genel olarak beğendim , verdiği görüntü olarak çok beğendim.

ama full hd, smart olmayan, 7 senelik, en alt seri 46 inç sony'den geçen biri olarak görüşümün pek bir değeri olduğu kanaatinde değilim.

G Çevrimdışı

Göktuğ

Yeni Üye
21 Tem 2020
9
selamlar
regal 43r7560ua sn:8452102000387
bu modelde hangi panel var acaba? VA mı IPS Mİ?

A Çevrimdışı

adanaserver

Aktif Üye
15 Tem 2019
156
39
ayaklar siyah.

dolby audio var. hdr 10 var.

xbox one x'e bağladığımda (xbox tv'nin özeliklerini bir şekilde okuyor) dolby vision var diyor. Ama menüsünde dolby vision'a dair bir şey göremedim. kullanım klavuzu çok kötü, ne teknik ne kullanım olarak hiç bir şey yazmıyor desem yeridir dolayısı ile oradan da kontrol edemedim.

tv'yi genel olarak beğendim , verdiği görüntü olarak çok beğendim.

ama full hd, smart olmayan, 7 senelik, en alt seri 46 inç sony'den geçen biri olarak görüşümün pek bir değeri olduğu kanaatinde değilim.
Çok teşekkürler. Regal yetkilileri idaa etti ayak silver diye, hatta sitede ürün özelliklerinde silver yazıyor halen.

U Çevrimdışı

Ugurkayhanli

Yeni Üye
27 Tem 2020
3
37
Merhaba,
55SBU725 model
8437287 000222 seri numaralı cihazı satın aldım.
Panel ve anakart bilgisi hakkında yardımlarınızı rica ederim.
İyi bayramlar.

Geri
Üst Alt